۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PANGKOR ISLAND

Hampir berbelas tahun tak mengunjungi Pulau Pangkor ni. Alhamdulillah plan lepas gi Fraser's Hill hari tuh menjadi juga akhirnya. As usual 3D + one sampai jugak kat Bayview resort selama 3 hari dua malam. Memang happening duk kat Teluk Nipah ni. Biarpun angin pantainya tak sefirst class kat pasir Bogak tu namun suasana kat sini memang best lah.

5 comments:

lieyalatif February 9, 2012 at 4:39 PM  

LAMENYE lieya tak jenguk kesini kak.....dulu masuk tapi tak dpt tgk gambar ...kali ni dah boleh tgk gambar dah...puas dpt tgk hasil kerja tangan akak......

lieya penah ke pangkor ni kak..sekali jek laa...mmg best....cantik suasanenyer...

Shidah February 9, 2012 at 7:28 PM  

nanti kita cari tempat best outing lagi yer

黄清华 Wong Ching Wah February 9, 2012 at 7:50 PM  

Looks like more activity at Teluk Nipah compared to Pasir Bogak!

LadyD February 9, 2012 at 9:01 PM  

jeless r tgk pics ni..saya lom pernah sampai lagi..

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ February 10, 2012 at 9:01 AM  

Tq lieya....
akak pun suka tengok Blog lieya yang baru tu
HARUM...hahahhaha

Shidah, cadang nak gi LOST world tambun aaa

Abg wong
betui aa. Paser Bogak tak happening BUT the ANGIN....
1st class. rasa nak tiduq yu....

Ceq,
Tq ceq. nanti P lah bawak baby AMAN. mesti syok punya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts