۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BFF

Semalam petang tanpa dijanjikan last minute punya dapat called dari YANI ex PMB ajak lepaklepat kat NU-IN Station. Apa lagi balik opis terus berdesup yong.Suka sangat makanmakan kat NU-IN ni. Perakian punya food marvelles. Sampai je cari orang yang dicari tak nampak bayang.Aduhai ke silap time ni. Nak call lak batery tinggi satu bar adui lagi. Rupanya YANI duk tersorok sinun. Mana nak nampak.

Kalau pergi NU-IN jangan lupa try talam berlauk ni....
 ADAM. Dah besar adam ni. Yani baru je sampai Malaysia 3 minggu lepas. Waktu Adam gi Houstan dulu baru umur dua bulan. Kejap masa berlalu.


2 comments:

TK February 2, 2012 at 11:24 AM  

Food glorious food..
It has been years since I last had talam berlauk..
Bertahun tak makan itu kuih ma...

LadyD February 2, 2012 at 9:48 PM  

fb komen dah..kat sini pon saya nak komen..yg menyatakan, kuih itu sodaaaappppp..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts