۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

KEKALUTAN


Adakala setiap yang terjadi pasti meninggalkan kesan. Suram duka gembira pastinya ianya adalah satu perjalanan untuk dirasai. Jiwa hati dan perasaan menjadikan diri ini terfikir jauh dan realitinya harus ditanggung sendiri. Baik berdiam diri adalah lebih baik tetapi raut wajah yang menceritakan segalanya. Tabahkan lah hati ku ini untuk menghadapi hari yang mendatang. Aku sayangkan hari hari yang ku lalui ini dengan keceriaan. Jangan lah ditinggalkan berlalu begitu sahaja. Sesungguhnya hari hari adalah saat kenangan manis buat diri sendiri yang sentiasa menemani diri.


MAJLIS SARUNG CINCIN

aLHAMDULILLAH semalam Iqa sudah pun bertunang. Majlis akadnya akan dibuat pada febuari tahun depan. Rasa seronok dapat shoot untuk majlis Iqa semalam.

SUNSET MORIB BEACH

Menarikkan view kat sini? Yup Morib beach yang dah bertahun tak sampai kat sini. Dah banyak pembaharuannya......

BANGI KOPITIAM

Pagipagi lagi shidah dah sampai bangi. Plan nak sarap kat luar tapi x tahu mana port yang baek punya. Nak gi makan mee sup kak kiah pepagi ni mesti ramai orhang. Jom aaa dah kita redah NUIN-Cafe. Sampai je dari jauh nampak NUIN masih tutup lagi. Alahai...lambat pulak kali ni NUIN buka kedai. Jomlah kita lepak bangi kopitiam. tengok parking kosong tu......

Pepagi dah pilih menu nasi lemak & roti bakar. Alamat ngantuk aa lepas ni.
Shidah pulak pilih menu mee wantan & Popiya kering. Not bad gak rasanya.
Mengasyikkan kan. hahhaha jangan ada yang panas tekak tengok air cofee ni erk. Lepas ni nak outing Paragliding pulak. Tunggu citer seterusnya nanti. Adios

HANYA DIA

Tiada apa yang diceritakan. Malam ni cuti KONTI jadinya dengan masa yang terluang ni tinjau2 photo lamalama yang menjadi simpanan dalam Hdrive ni. Rindu pada si kecil ini. Rindu pada tawanya dan pertuturannya jua.

SPLASH!

Aca dah lama tak masuk ayer ni. Pagipagi tengok pool dia dah teruja. Alahai pelampong pulak tak ada. Almaklum sesekali datang bangi bukannya lama. So pelampong yang dah lama tu tak sempat nak di ganti. So apa lagi tangan Maksu aCa lah terpaksa memegang badan aCa ni erk.


ACAMYSWEETY

Rindu kat ACA sbb dah lama tak mai bangi. cuti dua hari ni ACA tidur bangi. Janji esok nak beli mainan. Mainan masakmasak katanya. Harus lah kena cari esok erk.....
Hari ni ada kenduri neighbour dilla di surau Annur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts