۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PASIR PUTIH TEPI PANTAI....

Tajuk macam tajuk lagu je kan. Cuba teka lagu apa tu? hehehe. We all duk sana 3 hari dua malam. Duk bayview hotel. Biasalah peak day pricing mmg giler giller lah khen. Rm220 daripada Rm160 hari biasa. Tapi memang happening duk kat Teluk Nipah ni. Tak kering ngan manusia. Sampailah kemalam. So sampai hari sabtu petang tu we all jalan jalan persisiran pantai. Gi makan laksa dulu. Ada lah kat deret2 kedai2 tu je. Sedap gak laksa tu. rege Rm3.50 boleh la....no.
lepas makan we all pun gi lah naik bot gi pulau sinun. Pulau kecik je. Khabarnya ada musim leh sampai ke pulau ni ngan jalan kaki je bila air laut ni tak berpasang. Fenin sikit ayat ni. Tapi ada musim2 dia tau. Lar ni kalau nak jalan kaki memang semput aaa sebab nak kena redah ayer tu yong. Naik bot 4 orang + snorkeling gear = lima belas hinggit. Best jugak lah depa tu gi snorkeling khabornya ada nampak coral. Teman takut tengok ayor benornya. Bayangan teman ada JAWS!!!!! AHak tak leh tahan statement.

Kat pulau kecik ni tak usah risau pasal makan. Pakcik jual burger tu ada. Lepas penat makan time!
Hampir dua jam we all duk pulau kecik ni. Tunggu punya tunggu manalah boat kami ni. Hampir pukul tujuh dah ni. Kang tersadai lak duk sini habis kawan gan dugongdugong pantai, Hahaha. Dekat kul tujuh jugak lah baru depa jemput kami taw. Sempat we all di bawa tengoktengok batu. Ada rupa dolphin, buaya, apa lagi. Dapat tengok sunset......hahaha.
More pic here

1 comments:

Nono Fara February 12, 2012 at 5:01 PM  

... reminds me of langkawi. (ke teluk nipah ni kat langkawi nanti saya google :P) air dia clear water just that hijau yang tak nampak dasar.. scary merry la jugak. kalau kat sabah nampak dasar.

anyway beautiful island and beach :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts