۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

OUR LAST DAY

oUR last day di FH. Pagi Isnin check out awal pukul 11,00 pagi. Hajat hati nak singgah gift shop Marina. Menarik Gift Shop ni. Kualiti barangan yang superduper. Nanti kita sambung cerita lepas ni erk.
Kalau singgah ke MARINAGIFT ni jangan lupa minta diskaun kat mr ARFANUDDIN ni erk:-)
 Ada taman bunga area ni. Untuk budakbudak memang best. Ada taman mini golf untuk kanak-kanak. Tu ada kaunter pembayaran.
Selamat tinggal FH. Insyallah kami akan datang lagi. Sekarang ni tak timbul masaalah kalau nak sampai ke Fraser's Hill. Ada dua hala jalan naik dan turun.
 Kami turun dengan selamatnya. Bahang panas terasa kerana cuaca yang agak terik ketika ini. Good Bye FH. Kita akan ketemu lagi. the best outing 2011 sampai akhirnya. Terima kasih pada team member Lady 3D + one yang menjayakan outing ni dengan cerianya. Pada Shidah Ramli selaku yang menyensponser tempat tinggal kami, UYIE AMAN selaku chef didapur & Jemma model kami.

4 comments:

eda_ej January 2, 2012 at 6:18 PM  

sonoknye!!! bile la nak samapi sane.. huhuhu..

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ January 2, 2012 at 7:04 PM  

ejey....ada masda leh pegi jugak. best release tension kat sini

ak yuyunz January 3, 2012 at 10:40 AM  

bestnya fraser.. duduk kat mana?

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ January 3, 2012 at 12:32 PM  

YUYU
kak dod duk kat Pine resort yang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts