۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

DAY TWO

Hari kedua pagipagi lagi kami dah bangun awai. Memang tak berkipaslah urang yang duduk kat sini. Rasa haus pun tak sangat. dilla ni kuat minum ayer taw tapi lansung tak rasa dahaga. Rasa lapar lak lagi (hehehe) terbalik lah bila duduk kat bawah. Asyik nak minum ja.  Pagi ni dah set nak kemana.Lepas breakfast pagi maka kami pun dah siap nak bergebang ni.....
 Ready to go.....
 Tengok kabus tu...ni kul sembilan pagi taw.....
 Tempat pertama de PADDOCK HORSE RIDING. Tak jauh dari pine resort ni. Kalau jalan kaki kirakira 10 minit ja. Sebab kakikaki manja pagi ni semuanya turun dengan kereta. Nak tahu lebih lanjut tentang the paddock click sini.
Bayaran naik kuda ni Rm5 seround. Kejap jek kan. Nak lama kena lah belajar menunggang kuda. Baru puas....hehehe! More picture here.
Habis jalanjalan kat Paddock teringin nak makan nasi lemak. Singgah sebentar kat Restoran PUNCAK. Tak jauh dari jalan nak menuju ke ALLAN's WATER ni. Happening gak kat sini. Harga makanan kat sini tak lah semahal kat CH tu. Servenior kat sini pun tak mahal jugak. Standard lah no kalau tshirt tu package Rm50 3 pasang. Material kain sangat shuntek. Kena mai awai sebab parking terhad. Semua pengunjung suka berkumpul disini. Sebab yang lain ada taman. Kawasan berseh juga....
Kita datang ke Allan's Water again. Nasib cuaca cerah dan kabus suamsuam saje.
Kita sempat singgah kat Jelai Resort, BIRD WATCHING. Tapi nampak hanya kedengaran suara burung. Entah kemana halanya dia hinggap tidak ku lihat. Makanya turun lah balik..nak habiskan perjalanan ni sebelum esok lastday di FH ni. Singgah di Jam besar tu utk shoot sekeping dua view sebagai kenangan.
Fraser's Hill Golf Club ni dekat je ngan jam besar tu. Dekat jugek ngan pejabat pos. Ada kedai cenderahati disitu. More pic here.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts