۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

RIKI TIME

Lepas makanmakan rehat kejap. Cuaca sejuk nyaman giller. fresh sungguh lah. Tapi asap tak keluar lagi ni (hehehe). Jam baru pukul 4 petang. Lepas rehatrehat karang nak gi rikiriki tempat yang menarek disekitar Pine resort ni.

Photo agak warm sikit. Almaklum suasana kat sini agak old fesyen sikit.
Tengok kabus kat belakang tu, cool!! Kita urang rikiriki tempat yang ada disekitar Fraser's Hill ni. Dimusim cuti sekolah ni memang ramai pengunjung. Jalan agak sedikit sebok.
Disebelah masjid ni ada cafetaria. kami tak lah singgah sebab nak pergi tinjau ALLAN's WATER. Kalau hari tak hujan boleh kita berkayak sekejap. Ada penduduk tempatan yang kami jumpa disitu kata boleh tengok bird watching kat Jelai Resort. Tak jauh dari boating ni. Tapi kena jalan kaki. Sebabnya parking amatlah terhad.
ALLAN's WATER. Nampak tenang. Enjoyed dengan keindahan pokok-pokok. Tetiba....
Hujan lah pulak. XTVT boating tak dapat di teruskan & kami pun balik semula ke apartment memandangkan banyak hari lagi kami akan berada di sini. Esok kami akan datang lagi ya.
My team lady 3D + One........
 Sementara tunggu dinner dapat mainmain cak ngan AUnee yang montel pipi ni.

4 comments:

Shidah December 29, 2011 at 4:35 PM  

Waaa..... memori yg tertinggal disinun masih segar dlm kepala

Mymie Sein December 29, 2011 at 4:44 PM  

pic tu memang kabur macam tu ke sebab edit?cantiklah...

黄清华 Wong Ching Wah December 29, 2011 at 6:02 PM  

Nampak sejuk kat sana!

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ December 29, 2011 at 8:58 PM  

Shidah...masih ada banyak criter lagi na. singgah di empangan SG Selangor akan menyusul elepas ni (hehehe)
Mymie,
photo tu real. mmg ejuk dan berkabus....
Abang wong
try lah gi sana. Bird watching paling best tapi dilla tak bwk TRIPOD..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts