۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

COOKING TIME

Sampai saje destinasi yang dituju cuaca amat lah cool beb! Kabus agak tebal ketika ini. Jam baru menunjukkan pukul dua setengah petang. Perut bermunyikmunyik. Maklum makan derian tepi jalan tadi passtu fusingfusing lak dengan peningnya mestilah rasa lapar balik kan. Seronok dapat apartment yang boleh masak masak. Chef Shidah Ramli, Chef Jemma & Chef Uyie aman sudah bersedia untuk bersilang kat dapur. 

Lepas makan makan baru lah kami pun rikiriki tempattempat yang menarek yang ada disini.
Aunee pun dah tak sabar nak jalan ni.....
Inilah apartment tempat kami tinggal tu....

4 comments:

黄清华 Wong Ching Wah December 28, 2011 at 3:10 PM  

Sedap !!!

TK December 28, 2011 at 4:37 PM  

Kat mana tu Yang? Cameron Highland ke? Kat tempat sejuk2 gitu makan nasi panas2 dgn lauk pauk masak sndri memang menjilat jari! Love your photos as always..

deaf-angel December 28, 2011 at 7:20 PM  

batu lesung ye dod..
kalo ko dapat batu giling tu lagi rare dod haha.

eh, tu marina bay aku pakai S90 aje la...point n shot aje

dod, S95 best dod, S100 pun dah keluar, tapi cam lain je.. tapi S95 lagi best dari s90 haha

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ December 28, 2011 at 7:30 PM  

wah power ungguh S90 ni. kalah DSLR nak kena bawak TRIPOD lak no. kalau edit edit lagi menawannya dep

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts