۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

FRASER'S HILL PART ONE

Jam 8.40 pagi hari sabtu kami pun bertolak lah dengan dua buah kereta. 3 + 1 lady D's ini merupakan outing terakhir sebelum menjelang taun baru 2012. Selepas outing ke Cameron Highland enam bulan yang lalu inilah kami dapat bersama ngan lady D 3+1 ni. Cuaca cantik kali ni. Perjalanan di teruskan hingga ke Tanjung Malim dan singgah sebentar di UPSI untuk mengambil passenger yang mengikuti outing kami kali ni.

Singgah kejap nak rasa durian kampung di persimpangan Tanjung Malim ni. Sedap jugak. Ondeway balik semalam singgah kat kole kibu baharu manggis tu depa jual biji. X sampai sekilo 4 hinggit, mahal lah erk. Apek ni jual lagi mahal sekilo enam hinggit tapi dapat tawar seringgit, jadi lah no. Sweet sangat.
Meneruskan perjalanan sehingga sampai ke destinasinya. Target sebelum kul satu mesti terus naik. Hahaha sekarang jakan dah dua hala. Nak naik kul baper pun x kisah sudah. X macam dulu kena tunggu sehingga cukup waktu beb!
 Wah dah sampai akhirnya setelah fening mengikuti jalan yang sungguh fusing-fusing ni. Terasa sejuk nyaman, cool!!!!
Kita sambung nanti kay....

6 comments:

deaf-angel December 27, 2011 at 5:12 PM  

wahhh
lagi dod lagi

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ December 27, 2011 at 8:24 PM  

hahaha dep
ada banyak lagi ni. nak kena susun macam crita lah pulak....balik kami singgah dem sg selangor dep. best gille

yangyuyu December 28, 2011 at 8:57 AM  

nice photos..like la warm2 feeling camni

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ December 28, 2011 at 11:53 AM  

tq yuyu....

❀aRaBeLLa❀ December 30, 2011 at 10:03 AM  

kak dila,nak tanye camne nak dapat tone color mcm dlm gambar tu..edit dgn photoshop ke?..saya x de photoshop..

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ December 30, 2011 at 10:08 AM  

BELL,
AKAK ADA PHOTOSHOP TAPITAK RETI GUNA
AKAK EDIT NGAN PHOTOSCAPE JEK BELL
MAIN NGAN WHITE BALANCE TARIK NAIK TURUN SEHINGGA PADA WARTA TONE YANG KITA NAK TU....:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts