۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PKM (MYSKILLS) 2011 - UPM

Pertandingan kemahiran malaysia (Myskills) 2011 peringkat akhir/UPM.

- Yang di adakan di UPM baru-baru ni. Pelajar kemahiran yang mempertandingkan bakat mereka di peringkat akhir. Kalau dapat shoot food hotel macam ni memang best. Cuma dilla tak berpeluang lagi untuk masuk ke kitchen mereka. Teringat pulak kat Uncle.



7 comments:

ejai_ej July 5, 2011 at 11:07 AM  

huhuhu... gambar makanan yang boleh membuatkan saya ngences... huhuhu.. gambar terbaek sungguh kak.

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 5, 2011 at 12:32 PM  

tq ejey..
jangan ngences selalu nanti lenjun bantal mu (hehe)

yangyuyu July 5, 2011 at 1:23 PM  

bokeh habis..terbaik la food photography kak dilabangi ni:)

Uncle July 5, 2011 at 4:44 PM  

ini yang uncle paling suka. mengambil gambar2 makanan....excellent!

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 5, 2011 at 4:50 PM  

thanks yuyu...

** uncle
dilla dah agak dah
mesti uncle suka ni

deaf-angel July 5, 2011 at 9:24 PM  

dod well done..
ko try ke udang2 tu. Sedap ke

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 5, 2011 at 10:16 PM  

tq dep...
tak boleh nak rasa
food display ma (uhuk)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My Photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts