۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

L'apprenti Deli UPM

Sebutannya seakan nahu' french' L' apprenti Deli ni. Kalau ditranslate kan dalam bahasa perancis membawa maksud ' Pelatih'. Letaknya di KOMPLEKS PERKHIDMATAN MAKANAN (FOOD 6) di UPM. Sempat singgah di L'apprenti Deli ni sewaktu melihat pertandingan PKM (MYSKILSS) 2011 baru-baru ni. L'apprenti Deli yang bersebelahan dengan tempat pertandingan ni menyenangkan lagi untuk dilla tinjautinjau apa yang ada kat sini. Not bad, menumenu yang menarik selain dari tempat yang sungguh cool. 

7 comments:

atty's July 6, 2011 at 10:54 AM  

air tu mcm sedap je dila.

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 6, 2011 at 11:02 AM  

sangat sangat atty
cuba try dtg situh nanti...

hafeez.halim July 6, 2011 at 12:09 PM  

wow.. mcm menarik, price mcm mane kak? ader rege student tak? hehehe

Nur Intan Syafinaz July 6, 2011 at 1:27 PM  

kiteorg suka makn Tandoori Chicken..hehe..sedap..tp kiteorg beli kat Lapprenti kat Food 1..Food 6 jauh sgt..hehe..kek yg dibuat pun sedap!

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 6, 2011 at 1:35 PM  

HAFIZ...
nanti kkena tanya Cheff AZHAr
leh dapat diskaun ke taknya (ahak)

Intan
urg luar leh makan kat situh ke?
kalau boleh mmg nak try jugak lah

Nur Intan Syafinaz July 6, 2011 at 1:46 PM  

Boleh je..tp kiterog student fakulti Sains dan tek makann tu sbb kiterog slalu beli kt Lapprenti Food 1..ehehe

NaD July 13, 2011 at 12:17 PM  

menariknya...Apsal time aku duk UPM xde lg klaapprenti ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts