۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

JUGRA PARAGLIDING

1st time dilla sampai ke Bukit Jugra, bukan Broga erk. Tak larat aa nak panjat gunung Broga cam ni gaya (haha). Ekceli tak plan pun nak kesini. Lepas balik dari outing di Wetland Paya Indah rasa rasa macam terHinggin nak gi Bukit Jugra ni. Dah lama terdengar urang dok sebutsebut tentang Jugra. Alhamdulillah sampai jugak akhirnya dilla disini. Waktu baru pukul 4.30 ptg. Cuaca agak suam suam dan berkabus sikit. Sampai puncak para atlet Paragliding sudah siap nak terbang. Wow bestnya....
Apa itu PARAGLIDING. Ia adalah sukan udara yang sangat popular ketika ini. Bagaimana caranya nak terbang? Oh boleh cari info disini....

nak try...maih jumpa sini

8 comments:

Gieyana July 4, 2011 at 5:17 PM  

cantik Yang pic kamuu..guna kamera apa nih..:) D300 ka?

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 4, 2011 at 5:50 PM  

salam cik giena...
ya buk D300. D40 ku masuk workshop....

ejai_ej July 4, 2011 at 7:29 PM  

huhuhu... D300?? haish... agaknyer biler la boleh ader D300 ek... gambo mmg terbaek la.. err.. penah terpikir nak tukar ngan saya punyer D3000 tak kak? ha.. die punyer '0' lagi banyak tuuu.. huhuhuhu

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 4, 2011 at 8:14 PM  

hehehhe ejai
tukar suka sama suka ke

TK July 5, 2011 at 5:39 AM  

Hi Dilla! Mcm biasa cantek gambar!!!The last time I was in Bkt Jugra masa umur 9 thn.Lama tak ke sana. Dilla tak try ke paragliding tu?

ejai_ej July 5, 2011 at 11:15 AM  

ha'ah... tp kalo 300 ngan 3000 tu nama die tukar suka sama tak suka. hahahha.. gurau je kak...

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 5, 2011 at 12:39 PM  

TK...
rasa macam nak try tpi....
SEMANGAT tak cukup KENTALl lagi nak paragliding ni TK (hehe)

** Ejay
Bijak ko bijak (hahaha)

nora March 30, 2012 at 2:07 PM  

Boleh pinjam gambar letak kat blog homestay? credit & blog akan dimasukkan skali :)

http://aishahbnb.wordpress.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts