۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

OUTING DESTINASI KU PAYA INDAH

Terletak di Kuala Langat , sekitar 50 Km memandu dari Kuala Lumpur, dekat Dengkil dan terletak berdekatan dengan Putrajaya. Ini 3100 hektar tanah lembap meliputi sebuah tanah bekas perlombongan bijih timah dan hutan payagambut.
Tempat yang sangat menarik. Pemandangan dari setiap sudut penuh dengan kehijauan. Agak tengahari kami sampai disini. Cuaca agak panas sedikit namun angin yang berhembus bagaikan boleh terlena kami dibuatnya (haha). 
Tiada bayaran dikenakan setakat ini. Kami masuk dengan menaiki kereta dan harus mendaftar di kaunter informasi. Seterusnya kami pusing keliling kawasan yang ada. Terdapat banyak kawasan kolam Teratai disini. Kami perlahan lahan mencari view menarik untuk kami mulakan shoot pertama kami disini.

6 comments:

KSWSK July 1, 2011 at 1:47 PM  

kat pulau ungka tu ada byk ungka ke idak kak?

deaf-angel July 2, 2011 at 7:39 AM  

buaya? hati2 dod, kang kamera ko kena telan kang haha.


dod apsal ko tak ikut member ko gi singapore snap ktm dod.
best giler dod.

ejai_ej July 4, 2011 at 11:04 AM  

huhuhu.. penah nampak signboard ke paya indah. tp tak penah lagi tergerak hati nak ge... huhuhuhu.. menarik gak tempat die ek.. huhuhu.. nak kener carik time nak ge nih. huhuhu

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 4, 2011 at 12:21 PM  

PERGI EJAY JANGAN TAK GI...MMG SYOK AAA

ejai_ej July 4, 2011 at 7:30 PM  

insyaAllah.. kalo ader time nnt sampai kot ke situ.. huhuh

mr tragic November 20, 2011 at 12:34 PM  

pehh terbaik la kene berguru lagi ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts