۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PAYA INDAH WETLAND...COMING SOON


6 comments:

deaf-angel June 27, 2011 at 12:46 PM  

dod ko nye post skarang cam ubi pedas kat gerai Milah Store kat pasar larkin JB dod.
kejap ada, lamaaaaa takde. Popular la tu kot

oi dod, KTM kat Singapore kan dah nak abis, aku gi dua tempat oo ambik foto, nasib baik aku tak kena lenggek ngan ketapi dod

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ June 27, 2011 at 1:46 PM  

tu lah tu dep...
aku ni ikut mood. banyak benornya nak post tapi mood tu Kelam ja hah...
** hang ni minta di lenyek..kang ilang kawan aku kang (ahak)

ejai_ej June 27, 2011 at 11:40 PM  

hahahah.. cute la nama.. sowang dod.. sowang lg dep.

kapan arek dekek full entry ne? huhuhu

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ June 28, 2011 at 6:24 AM  

ejai...
yer tak yek cute jugak nama kita urang ni kan]sorang dep sorang dod. satu lagi nak cari DAD.....

insyaallah arini kut nak buat full entry.....

milah hasan June 28, 2011 at 4:50 PM  

i've been there twice. tak sabar nak tengok full entry sbb 2x g sane xde tangkap gambar pon. :D

Anonymous July 6, 2011 at 2:41 AM  

Very similar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts