۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

WETLAND PUTRAJAYA

Kali ni Outing bersama Nikonions di Wetland Putrajaya. Dari Bangi ke Puchong dan dari puchong terus ke Wetland. Wah jauhnya perjalanan...hehehe. Ambik mood kekdahnya nih. Cuaca yang suam suam panas. Sampai di Wetland burung2 baru habis makan. Bila dah kenyang mestilah burungburung ni berehat. Alahai nak tengok lah dia terbang ni. Semua dah ready ni....cepat cepat lah terbang. Ada yang malu-malu. Duduk belakang pokok jer. Sampai lenguh jari ni dom ready kat shutter. Akhirnya flamingo tak mengecewakan kami semua. Sebagai ole ole pulangan ada yang menarek untuk di kongsi dengan u all semua......


11 comments:

Gieyana April 25, 2011 at 4:43 PM  

cantik giler pic ko Dila..perghhh mmg A1 lah..:)

paling cantik yg sekawan angsa tue..perghh..:)

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ April 25, 2011 at 4:56 PM  

hahaha Gieyana, tq. Sekadar hobbi.Dah lama tak bersenam jari ni. Hang turun kl singgah lah sini. Best wetland ni taw. paling syok tengok Sekumpulan burung tu yang dok main pusing2 cari makan dalam ayaq......

FarEast April 25, 2011 at 5:47 PM  

kak dila! outing tak ajak saya ... saya dkt bangi yeeee :p

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ April 25, 2011 at 8:28 PM  

hehehhe fareast
yer lah khen. kak dilla tak teringat. kalau tak leh tengok senapang baru D700 tu erk...alamak rugggiiiii

yangyuyu April 26, 2011 at 11:22 AM  

kak dila...apesal watermark tulih cina..huhuhu...

cantiknya gambar2..ada masa nak pegi la wetland park:)

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ April 26, 2011 at 12:21 PM  

YUYU...
tulisan cino tu leh di baco...yang oi (hehehe)

ejai_ej April 26, 2011 at 5:37 PM  

hahahah.. baru nak tanya soklan yg sama ngan kak umie.. bila tengok bebetol.. ooo.. dilabangi photography rupanya.. huhuhu...

gambar semua A klas. jom2.. kita outing.. huhuhuh..

izazi (sherry) April 30, 2011 at 10:00 PM  

salam kak dila,
lama tak dengar cite
best kan bleh outing .. saya duk tercampak kat kk nih huhuhu .. nnt kalau senang mai la kk ..

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ May 1, 2011 at 6:48 AM  

salam jez....
lor awat jauh sangat (hehehe)
KK best kan. laut sangat shuntek. nanti akak nak lawat umah jez pulak kay

en_me May 2, 2011 at 2:07 PM  

apik gambar2 ne.. gudjob mbakyu.. ehehe

hafeez.halim May 2, 2011 at 10:20 PM  

Nice series Kak!! kalo g outing jgn lupe ajak.. hehehe leh sye tumpang memeriahkan majlis :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts