۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

GET FOCUSED - FATEHAH de' Lagend

Photoshoot yang menyeronokkan. Biarpun cuaca panas tidak membataskan pergerakkan Fatehah yang sangat comel ini. Suka kalor pink. Sudah mengenali warna. Suka tengok bubbles. Baru berusia 8 bulan. Wonderful....!



7 comments:

KSWSK May 3, 2011 at 2:59 PM  

comelnya..mesra ngan camera plak tu

ejai_ej May 4, 2011 at 9:10 PM  

hahahah.. apsal satu tu cam muka tekejot je kak? akak mmg terbaek la kalo kids photoshot nih... cun2.. feel the mood sungguh..

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ May 4, 2011 at 9:27 PM  

hahaha wa
1st tim jejak kaki kat ayer tu

ejai
tq...mmg terkujut jer budak ni

♥LOVE2COOK♥ May 5, 2011 at 9:00 AM  

Such a cute baby! Amazing photographs! ;)

yangyuyu May 5, 2011 at 2:27 PM  

cute2..rasa nak beli la bamboo seat tu, leh buat prop kan..

hafeez.halim May 6, 2011 at 10:51 AM  

alahai.. cehat nyerla bdak nie.. geram.. rse nk cubit2 pipi ;D
Nice series sis!!

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ May 6, 2011 at 11:44 AM  

yuyu..bambo seat ni soft sangat
kalau dpt color striking lagi shuntek
menarek warna...


hafeez
bdk ni mmg chat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts