۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

D' ARAB CAFE BANGI


D’ARAB CAFÉ adalah satu rangkaian restoran yang menyajikan makanan arab yang mampu dinikmati untuk semua golongan. Bermula dengan sebuah ruang niaga yang sederhana di Stall No.9,Kompleks Anjung 7 pada 1hb.April 2009 oleh pengasasnya Tuan Hj.Mohd Hairudin Hj.Md Top. Pertumbuhan D’ARAB CAFÉ adalah sangat mengalakkan. Sehingga kini terdapat 12 buah restoran D’ARAB CAFÉ beroperasi disekitar Lembah Klang. Dengan kadar pertumbuhan dan perancangan yang telah dan sedang dijalankan, insyallah rangkaian D’ARAB CAFÉ dijangka bertambah.
D’ARAB CAFÉ juga menyediakan khidmat penghantaran di kawasan sekitar Shah Alam dan Klang di mana minima order adalah sebanyak 5 pax (setiap pax dikenakan caj perkhidmatan RM1 sahaja ). Hubungi talian Hotline 017 682 1700.

Cawangan Bandar Baru Bangi
No.7 (GF) Jalan PB 1B Seksyen 9
Pusat Bandar Baru Bangi
43650 Selangor.

Lamb Kabsah
Roasted Chicken

Food review: Nasi arab yang sangat sedap. Portion yang amat besar. Boleh kongsi dua orang. 
Untuk minuman cubalah RIbena Laicee. Aduhai mak......sedepnya. Kali ke dua gi JJCM di ARAB CAfe tanpa membawa camera. Terasa ruginya aku...hehehe.

8 comments:

Ciklinn April 22, 2011 at 11:52 PM  

haishh baca review ni bikin hati gundah gulana nak menerai kak oii...

Gieyana April 23, 2011 at 8:41 AM  

persghh..nmpak sedap giler...:)

4 Kay-E April 23, 2011 at 7:00 PM  

The food looks delicious... Mesti sedap.. Best lah Dila buat food review. Boleh kami JJCM lagi :)

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ April 23, 2011 at 10:39 PM  

tq cik lin. gieyana, kak ita
nanti leh try erk

deaf-angel April 26, 2011 at 1:13 AM  

cam kata si singh kat cerita upin dan ipin,
marveles

Azueriena Norash April 27, 2011 at 10:16 AM  

skrg nie banyak bukak rest arabic style nie kann....

aboyandnick April 29, 2011 at 1:43 PM  

nak minta tolong promotekan blog kami boleh? terima kasih... sebolehnya kami mahukan 100 org follower untuk comercialkan blog kami ni.... terima kasih banayk yer... insyaallah kami akan cuba tolong anda juga... terima kasih sekali lagi... kami dalam masa memuatkan video masakan terbaru kami harap semua dapat enjoy....

http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/

Zaidong August 11, 2011 at 10:04 AM  

kalau berbanding dgn saba, mane lg sedap? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts