۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

TUTTI FRUTTI

Health Benefits



Strengthens the immune system

Prevents constipation, diarrhoea and bloating

Prevents colon cancer

Lowers blood pressure

Lowers cholesterol levels

Reduces inflammation

Improves mineral absorption

Prevents harmful bacteria

Promotes health bacteria and enzymes that are good for the body


Untuk food review kali ni dilla  menjelajah ke Tutti Frutti Seri Bangi. Kali yang ke 3 rasanya datang ke sini. Cuma kali ni dapat duduk lepak sambil menikmati angin aircond malam (sejuk...nyaman).

Cup yang sederhana. Harga rm14.90 seng sahaja.

Seksyen 8, Bandar Baru Bangi.

17 comments:

TK April 19, 2011 at 5:04 AM  

Cantiknya your photos. Geram tgok.
Tutti Fruti I x pnah try lagi. Belum sempat singgah lagi. Maklum le dok jauh nun di sini..

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ April 19, 2011 at 6:39 AM  

thanks TK...
bila balik sini nanti leh cuba cuba (hikhik)

4 Kay-E April 19, 2011 at 9:03 AM  

Dilla,
Dah berpuluh2 kali lalu depan Tutti Frutti ni. tapi tak pernah try pun... Kalau bawa 4E mesti suka :)

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ April 19, 2011 at 9:15 AM  

kak ITA, singgah lah. Kalau lalu bangi habaq erk. leh jumpa kat ALAN KLINIK.

yangyuyu April 19, 2011 at 10:06 AM  

bila tuty pruity nak buat promo milk a deal ni..hehe...sy pun belum penah try:(

btw gambar memang superb, kak dila ni memang minat food photography ke? hehe

deaf-angel April 19, 2011 at 10:50 AM  

very nice pixs dod

tapi 14rm? mesti sedap giler

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ April 19, 2011 at 11:07 AM  

YUYU,
mula2 mmg tak leh nak feeling ngan tutti frutti ni YU tapi sekali lagi datang macam best pulak. selalu take away jer. malam tu duk lepak macam best pulak.
YUYU,
febret akak dilla FOOD & Kids Photography

atty's April 19, 2011 at 11:09 AM  

aty lom pernah lagi terai tutti frutti nie

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ April 19, 2011 at 11:10 AM  

dep, tq
14 hinggit tu kira MUREh sikit (hehehe) sebab 100 g rm5.30. aku boh topping bagai tu yang rasa berat sikit kut...sedep dep

黄清华 Wong Ching Wah April 19, 2011 at 2:03 PM  

Suka your style always !

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ April 19, 2011 at 2:27 PM  

tq, bro

ejai_ej April 19, 2011 at 5:23 PM  

huhuhu... canteknyer gambar... akak takde terasa nak arrange outing ker? ajar budak2 hingusan cam saya nih.. huhuhu

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ April 19, 2011 at 6:11 PM  

walah ejai...akak yang patut blajor ngan ko ni
dah buat album tu kira canggih ko jai
akak ni album pun tak ade'

en_me April 20, 2011 at 6:36 PM  

vahhh.. enak e mbakyu.. uhuhu

MunMun P@nda April 20, 2011 at 9:49 PM  

heheh..layan TF...mun klu amek yg cup hijau tu..haha

mama Ca & Luke April 22, 2011 at 12:15 PM  

Dillaaaaaaaaa.....kiter x pernah masuk tutti frutti ni sbb baca testimoni seme kata mahaiiii..tu yg takut nak masuk tuh!!!:P

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ April 22, 2011 at 12:54 PM  

ma..., nak kata mahei tu bila amik banyak2 berat
berat yang mahei. kalau ambik ghitu2 dengan aksesory yang sederhana tu boleh ajer ler (pejam mata) tunggu akhir bulan baru tak terasa kekdahnya (hehehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts