۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BEDTIME

Warna bagi ku amatlah pentingnya. Warna juga memainkan peranan untuk sesuatu mood seperti sarung bantal ini yang ada corak kartun yang suka bersenam dan nak yang terbang pun ada.  Colorful....itu sudah semestinya. Merah, hitam, orange dan warna yang strike selalunya memberi mood yang baik untuk ku. Pillow yang lembut selalunya jarang aku jadi sakit kepala. Melainkan cara tidur yang tak betul membuatkan aku MC (hehe) boss ku sudah paham tu. Bukan migrain tapi memang ghitu kekdahnya. Andai tidur ngan bantal yang tidak sempurna amat mudah aku sakit kepala. So booster pillow memang selalu digunakan.

Okay gud 9 to aberybadi......

Gadget : D300 +50mm

3 comments:

☆ lieya latif ☆ February 16, 2011 at 8:33 AM  

betul tu kak..setuju sgt.....wawrna n corak mmg leh mempengaruhi mood tdo...tapi lieya sejak preggy ni kuat tdo so mane2 pun boleh ahahahha.....

cantik la kak....makin lm makin mantop youuuu!~

dilaOHdila February 16, 2011 at 8:39 AM  

hehehe lieya...tq
kak dod mmg ghitu. Suka kolorpul....
lagi terang warna lagi suka.....

ejai_ej February 16, 2011 at 6:00 PM  

gambar akak tak pernah yg tak menarik.. semua menarik belaka... haish... jeles2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts