۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Food is Love, so Sharing is Caring

.
Nando's (Putrajaya) 
Stall 10, Selera Putra, Dataran Putra, 62000 Putrajaya, Kuala Lumpur03-8888 6555 

PERANTAU TOM YUM & SEAFOODLokasi SG Merab** Restoran Perantau telah berpindah x jauh dari tapak lama niLagi besar dan banyak kemudahan seperti surau. 

14 comments:

PINATBATE February 16, 2011 at 11:42 PM  

aduhh..enek banget ini..
bilalah kakpinat dpt amek gambor cantik mcm Dila ni..huhuhu..

dilaOHdila February 17, 2011 at 8:56 AM  

hahah kak pint...
enak kalau kita dapat ngadap sama sama khen (huhu)
akak CANON juga bisa berbuat begini....(kenyet mata)

ejai_ej February 17, 2011 at 9:56 AM  

iki ngo macro ke raynox kak? sharp temen tho...

dilaOHdila February 17, 2011 at 9:59 AM  

ejai wsalam

iki ngenggo 35 mm karo D40 jer
kalau raynox tu lagi dekat boleh dapat detail rasanya...
cuba try

yangyuyu February 17, 2011 at 10:07 AM  

wah nampak menyelerakan sambal belacan dgn timun tu..taktahan..

Uncle February 17, 2011 at 11:16 AM  

take more food photos...

dilaOHdila February 17, 2011 at 11:23 AM  

tq uncle,arini dilla nak gi little white cafe kat bangi. nanti dilla try tengok food kat sana kay

mieoney February 17, 2011 at 11:34 AM  

kak perantau tu best ke mknan dia...selalu mimie lalu jer tak pernah singgah...dia pindah kat sblh stor perodua tu ek?

dilaOHdila February 17, 2011 at 11:56 AM  

mie,
ni perantau yg kat sg merab tau. dia pindah tak jauh dari tapak lama tu. lebeh besar dah lebeh shuntek. Akak lalu jer blum sempat nak singgah.....

mieoney February 17, 2011 at 1:57 PM  

tau kak...dekat ngan petronas tu kan..saya selalu lalu nak pi alamanda...tu yg tau...cuma singgah jer tak pernah.. :p

Ruziawati Bukhari February 17, 2011 at 3:54 PM  

sedapnya! gambar pun cantek dod!!

.:mama dhia:. February 18, 2011 at 8:40 AM  

gambar sangat cantik...

*Jawe rupenyer die..same la kite...hehehe...

L February 18, 2011 at 4:49 PM  

nk puji pix je bole?? hehe. smart sgt. :)

kswsk February 19, 2011 at 11:47 AM  

aritu blk putrajaya lalu depan perantau br ni...memula tertnya2 gak..rest apa plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts