۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

My Job as a.....

Hari ini dah masuk pun hari Ahad. Bermakna esok hari isnin maka semua akan memulakan tugas seperti sediakala di opis. Aku masih cuti lagi sehinggalah hari selasa. Alangalang biarlah sekali teratur tak ada nak rasa monday blues untuk esok (huhuhu). Untuk arash tolong akak cover kat depan erk, baik sahabat ku inew.

Sunyi syahdu opisku bila time ghini. Time org gi lunch ghinilah keadaannya. Waktu ni aku kena flu......

Nasib baik ada ' HURRIX'S.......

Teman ku yang sungguh setia. Ingat nak pulang dia kembali ke sana tapi macam sayang pulak.......


Alamak! Geng makan dah call ajak makan tapi x leh nak gi sebab flu terok sangat. Kat luar tu panas lah yang oi.

Alahai kejap dah pukul 2 pm. Munyik munyik dia bila sampai waktunya......

Ini bukan lah remote gate rumah kiter erk. Haha kekadang boleh tertukar sebab lebih kurang sama jer. Ni kalau tak ada ni semua urang x leh nak masuk you. Thumb screen dah ada tapi kekadang dia urang ada yang malasmalas manja. Nak jugak pintu terbuka sendiri macam style SOGO tu gamaknya. sabor jer lah....kadangkadang aku buat butabuta (hehe) 


Wajib tengok email sebelum habis duty. 


Tq pada Mod Cin sebab post calendar ni dari TOURISM MALAYSIA. Ramai suka calender ni mOD cIN.....cuti dah pun apply. So esok cuti sambung lagi ngan Maulidur Rasul.......


gadget D40 +35mm

14 comments:

Uncle February 13, 2011 at 1:34 PM  

sama lah kita...tak sihat badan jugak!

dilaOHdila February 13, 2011 at 1:56 PM  

uncle...amik LORRATADINe
insyaallah cepat baiknya pak

黄清华 Wong Ching Wah February 13, 2011 at 3:22 PM  

Same here, klinik-klinik yang busy sekali ...

dilaOHdila February 13, 2011 at 4:03 PM  

oh bro, flu jugak ke (hehe)

PINATBATE February 13, 2011 at 8:34 PM  

kita dah baik Alhamdulillah..;D

D Yatie February 14, 2011 at 1:29 AM  

kite pun hidung srrott! srrrooott! :(

Gieyana February 14, 2011 at 8:49 AM  

wahh..cayalah..nice pic n nic story..:)

♥LOVE2COOK♥ February 14, 2011 at 11:23 AM  

Nice office Dila! Cool environment...;)

Make me miss working in office...right now full time homemaker dah. But then, being with is the best feeling for me. ;)

yangyuyu February 14, 2011 at 2:57 PM  

wo gambar no 1 tu paling cantik...sharp reflection nya...

dilaOHdila February 14, 2011 at 8:52 PM  

thanks all....
flu dah pun baik ni, alhamdulillah
selamat menyambut maulidur rasul

Fly February 15, 2011 at 12:08 AM  

semoga cepat sembuh :)

Lady of Leisure February 15, 2011 at 10:03 PM  

kalau dah hang yg snap, pic opis pun leh jadi lawa giler heehe

niesz February 16, 2011 at 9:32 AM  

cantik nye office..hehe..kat mane nie?

dilaOHdila February 16, 2011 at 9:55 AM  

tq niesz..
ni kat bangi jar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts