۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

XONG CI XONG.......

Lagi seminggu tak lama pun lagi masyarakat cina nak menyambut raya depa. Pada sahabat blogger serta sahabatsahabat dilla yang berbangsa CINA dilla nak ucapkan Xong Ci Fa Cai. Cuti empat hari macammacam nak buat ni nanti. Sebelumtibanya raya cina ni mulalah satu opis bau limau harum satu taman. Front office dilla hari hari ada limau datang (hehehe). Citer pasal opis sebab besok dah nak kerja kan. Selamat bertugas untuk semua. Lepas tu kita akan cuti panjang pulak.

 Nónglì xīnnián kuàilè




8 comments:

hidungberantai January 23, 2011 at 7:35 PM  

salam alaik...
buk punya gmbar pun makin mantop...editing yg tbaik...kipidap...
**ya la lma xnyembang kan...buk la xnak add ym..

4 Kay-E January 23, 2011 at 9:55 PM  

Salam Dila,
Awal celeb CNY ye...
Dah mula cuti ke?

Happy hols 2u :)

dilaOHdila January 23, 2011 at 10:24 PM  

hehhehe kak ITA
saje jek ni
ada pulak limau seketul
tu yang saje tepek sini...

Cti start minggu depan kak

☆ lieya latif ☆ January 24, 2011 at 9:14 AM  

tu le kak dod....musim CNY ni mmg puas laa mkn limau....tempat lieya ni siap laa berkotak2 dieorg anta kang.....kembong perut mkn limau jek nanti heheheeheh....

yangyuyu January 24, 2011 at 10:11 AM  

skang pun tgh mkn limau, huhu skt perut la pulak mkn byk sgt

deaf-angel January 24, 2011 at 10:17 PM  

dod, ko dapat angpow nanti, share half-half ngan aku

Lady of Leisure January 25, 2011 at 9:32 AM  

huhu lappy aku tak ok lagi ni dila, pakai lappy husband ni.. amboi gambaq limau pun lawa gila aihh..hehe

Photographer RAZAK RAMLI January 30, 2011 at 5:55 PM  

baru ni saya pergi mid valley kerana nak lihat It Fair.Rupa nya hanya indah khabar dari rupa.Harga lebih mahal dari Low Yatt.External harddisk RM99(500gb).Amat terhad dan siapa yang sanggup berebut.Tak sampai 5 minit dah habis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts