۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

NATURE

Pagi yang bercahaya. Kita sambung cuti semula setelah satu hari bekerja semalam. Yang ada lebih cuti syok ler meyambung sampai 4 hari. Sunyi sepi opisku semalam. Bayangan ku asyik hari ISnin saja semalam ni. 

Ni lah pencarian dilla waktu cuti Thaipusam. Bingit dengan munyik2 suara burung yangt manja. Rupanya ini kerja diaureng erk....

Agak bernasib baik pada petang tu. Dilla dapat mengabadikan shoot seeKor burung TITIR. Jarak agak jauk jugak tapi pelan pelan dilla rapatrapat dibawah pondok rumah. dilla guna lens 70-300. Kalau lens kontot susah nak bergerak. Tak sempat mungkin dia akan terbang dulu....


6 comments:

Gieyana January 22, 2011 at 10:55 AM  

Dila..cantik siut picca kamoo! dh terror guna photoshop ker?

dilaOHdila January 22, 2011 at 11:34 AM  

giena,
ceq masih x reti guna pshop
Pcape ni lah teman ceq, giena

deaf-angel January 23, 2011 at 7:58 AM  

dod, snap birds in flight la, aku fail la dod benda2 bergerak ni

dilaOHdila January 23, 2011 at 9:25 AM  

dep, aku pun sama. kalau dia bergerak mmg HAncius. aku kena guna speed. Tapi ni dia duk diam tu agaknya gambar boleh dapat sharp....hehehe

saya_arief January 23, 2011 at 1:15 PM  

cun

Anonymous January 23, 2011 at 5:22 PM  

pakai camera apa eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts