۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

OUTING

Dalam masa sedang enak menikmati laksa yang sangat Fofular di MDValley ni mata asyik pulak terleka dengan wajah kanak-kanak yang sangat comel ini. Saya cuba meminta izin dari ibunya untuk merakamkan sekeping dua untuk simpanan koleksi MYKIDSWORLD. Terima kasih kepada ibu RAYYAN. NaGibah sahabat saya yang turut bersama ketika itu juga 'asyik' dengan keletah Rayyan yang mencuit hati kami

Tuan belanja mencari menu (hehe). TQ Gibah, sampai kenyang licin mangkuk pinggan laksa ni.

9 comments:

deaf-angel January 26, 2011 at 2:54 AM  

dod, budak ni kira macam " Auntie Killer " ah gitu haha..

Chik Att January 26, 2011 at 9:01 AM  

budak2 memang mententeramkan jiwa....

♥LOVE2COOK♥ January 26, 2011 at 9:16 AM  

Nice pics as usual! :D

dilaOHdila January 26, 2011 at 9:52 AM  

dep....hahaha lebeh kureng ghitew aaa
Aku tunggu food Product dari umah hang tu dep....cepat shoot! aku nak datang skodeng (harharhar)

Achik,
welcome. As usual dilabangi pencariannya adalah KIDS (hehehe) jangan takut

Love
welcome again. Miss ur cooking......

MrS. F!zA January 26, 2011 at 10:52 AM  

salam kenal kak dilla..suka la tgk hasil snapan kamera k.dilla..lps ni blh la kot kita outing..leh ramas mesra..hehehe

sy kt putrajaya je..

dilaOHdila January 26, 2011 at 11:00 AM  

welcome Fiza....
x jauh mana pun. kak dilla sellau gi sana, insyallah......

ejai_ej January 26, 2011 at 2:07 PM  

tone lawa kak.. buat la tutorial pasal tone cenggitu.. huhuhu... heheheh

Anonymous January 26, 2011 at 8:21 PM  

edit pakai photoshop ke? nice.

dilaOHdila January 26, 2011 at 9:44 PM  

salam ejai...
sorry lambat nak reply ni
aku kenek Pillek lah pulak (selsema) adui
ejai anym, kak dilla edit guna Photoscape jer
main kan saturation white balance ikut suka tone yang kita nak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts