۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PENANG VILLAGE

Kali ni JJCM ke Penang Village Alamanda. Food kat sini boleh tahan. Suasana tenang . Jemma & Uyie sebok memilih menu yang terpahat di hati. Ini ideya Uyie. Tang bab ghini dia memang suka benor (hehehe). 


PIE TIE

Char Kway Teow

Eau Claire


Rebena Longan

8 comments:

deaf-angel January 26, 2011 at 11:44 PM  

bersungguh2 aku tengok gambo kawan ko cedok lauk?
mesti sedap eh dod

Azueriena Norash January 27, 2011 at 9:07 AM  

pergghhh...kalu dod amek gambar food...memangg ngancamm sukmaa lerrr...sedap ehh mkn kat situ?

dilaOHdila January 27, 2011 at 10:42 AM  

dep,
aku kalau time makan leka ngan gambor depan mata
nak menikmati sedap tu selalu terkemudian (hahaha) tapi mmg sedap. RASA rempah garamnya

Azue, nanti try makan kat sini

☆ lieya latif ☆ January 27, 2011 at 3:17 PM  

kak dod cantik pic yg berchopstick tu......sgt tersendiri dan cun tau!!!

akak ni kalo org lain dah start mkn akak sure dgn kamera lagi kan heheheeheh....

Uncle January 28, 2011 at 5:21 PM  

Salam Dila.

Apa kata kalau disusun makanan diatas porcelain chinese spoon berwayna putih dan kemudian diambil gambar. Pasti cantik!

4 Kay-E January 29, 2011 at 7:56 PM  

Nak pie tie!!!
Sume nampak sedapnye...
Nak gi lah nnt :)

Happy Hols Dilla.

hafeez.halim January 31, 2011 at 3:06 PM  

wow!! ribena longan my faveret ;)

FarEast January 31, 2011 at 4:04 PM  

owh penang village kuew tiaw dia mmg terbaik kak ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts