۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

U & ME


3 comments:

deaf-angel December 12, 2010 at 1:58 PM  

dod
bila ko nak blanja anak buah ko ni smua gi Universal Studio dod?

~hidayah~ December 13, 2010 at 1:20 AM  

salam .... lama tak menjenguk ke sini
masih kenal lagi saya? Mama Hiro ...hehe
nice picture... suka tengok, hehehe

Saya pon dah lama tak sktifkan FP saya, lmbt sgt loading.... now saya menulis di blog ...

Jemputla singgah bila free... :D

Uncle December 15, 2010 at 12:53 PM  

Uncle memang suka kalau gambar tu di black and white kan....awesome!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts