۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

SPLASH!

Wow dah brapa hari tak update blog ni. Mesti lah rindu. Harihari yang berlalu begitu pantas. Habis training hari tuh masih jugak tak berkesempatan nak menaip disini. Semalam baru masuk opis dan pai ni jga. Esok pagi subuh alam dah nak bertolak ke Sg Petani, insyallah. Misi nak pinang puteri gunung jerai. Stay onenight kat sana & Sabtu pagi ingat nak singgah Penang kejap. Dah alangalang sampai tu kan. Plan jer ni kena tengok driver punya tahap kesihatan (hehehe).

Splash!! OOO ni weekend hari tuh rumah bangi dah macam Fiesta. Sian kat budakbudakni. Siapsiap tukar baju dari jam 2 petang. Tapi hari cuaca panas. So kakakkakak yang ditugaskan untuk menjaga keselamatan mereka di pool masih di buai mimpi. Jam 6 petang baru dapat berkubang, sian kat cucu sedara acik ni. 

7 comments:

deaf-angel December 16, 2010 at 10:19 AM  

wah dod round malaysia eh ko

Nono Fara December 16, 2010 at 11:11 AM  

refreshing blog update sbb cerita pasal air. hehehhe..

fuh nak menawan bukit jerai?! super jeles.. have fun hiking kak dilla! ;)

-SharleenZawawi- December 16, 2010 at 12:42 PM  

bestnye splash!!! gedebus gedebushhh... hehe

Uncle December 16, 2010 at 12:55 PM  

Penang? Jangan lupa nasi kandaq....kassim ada, chowrasta ada, kassim mustafa ada, hameediyah ada...pergh...terlampau banyak tempat...nasi darrcha pun sedap jugak! Kat tepi marrket chow rasta ada ayaq nyog dindin sebab dia duduk dalam dinding...ada cucog udang kat situ jugak....pi try!

dilaOHdila December 16, 2010 at 2:52 PM  

uncle tu lah mmg inggiin sgt nak singgah penang ni. dah duk sg petani rasa rasa rugi kalau tak singgah kan.
nak pi cari lah macha nasi kandq tu. herut2 lah mulut ceq nak sebut satu2 lagu ni (hehehe)

Leen, gedebus gedebus baju habis basah kuyup

Nono, ni nak pinnag puteri jerai betoi ni
bukan nak panjat gunung tu. kak dilla tak larat la.....(ahak)

Gieyana December 16, 2010 at 10:15 PM  

Cantik pict kamoo..nk dtg Penang ka weekend nie? tolong snap photo we all kt Bt Feringgi Ahad nie leh?kekeke

Ruziawati Bukhari December 18, 2010 at 10:12 PM  

salam dod!

bestnya mandi manda!!

bagus.. dok mandi pun aurat tetap terjaga.. syabas!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts