۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

LAST PART (MAHA 2010)

Berakhirnya MAHA 2010 hari ni. Rasa macam nak pergi sekali lagi jek. Tapi bila tekak perit kepala fenin memang sah lah kena berehat jek kekdahnya. Nak pergi kenduri kahwin si Khairol pun terpaksa cancel, sorry Jemma. Ini diantara photo di MAHA yang belum dilla publish kan disini. Ratarata komen dari kengkawan yang dah gi melawat EKSPO MAHA ni semuanya kata best!

Anggor Perlis. Lady, bangga aku kalau jadi rakyat Perlis. Anggor dah boleh hidup aman damai di Malaysia ni.

Wah bro ni buat candid shot! Bila kita paling dandan pulak aleh lens tu kat tempat lain. Mana dia mahu publish gambar tu erk? Hahaha

Candid! 
Temanteman seperjuangan ku. 

dilla ingatkan nak buat kopok lekor. Hati berbunga dah ni. Saya kan penggemar kopok lekor ni. Hahaha rupanya ni nak buat seramik da....dirumah N9 yo.


4 comments:

Lady of Leisure December 6, 2010 at 12:06 AM  

huwa bestnya maha.. as usual dod pics hang semua mantap2 hehe

PINATBATE December 6, 2010 at 12:18 AM  

gambar mantap..bila nak tunjuk ajar ni..huhuhu,,

Nono Fara December 6, 2010 at 9:27 PM  

tentu banyak bunga kat kat MAHA? saya tak berkesempatan nak pergi. sper busy dgn keja . fuh fuh fuh..

pssst. pas ni tentu banyak kuar gamba2 bunga ayu :D

mior December 13, 2010 at 9:15 PM  

klasikk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts