۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BOARD BARU

Pada sahabat blogger yang selalu masuk rumah cari.com.my mai lah singgah board baru yang dilla kendalikan bersama MODS Takahashi & MamaHusna ni. Nak tahu apa nama board ni tak? Hahaha Board Bayi & Kanak-kanak. Tq pada ACEHANG selaku supermod yang memberikan tugas ini. Kami enjoyed sesangat. So apa yang ada kat board baru tu kawan2 blogger boleh letak photo anakanak dengan berbagai gaya. Seperti biasa di cari.com.my setiap posting ada credit diberikan. Pagi tadi Mod Bac minta dilla buatkan header untuk Board gambar makanan & minuman. Dah try guna photoimpact insyallah akan di perbaiki lagi semua gambar tu. Buat sementara ni gunalah yang dilla buat pagi tadi tu erk. Kang malam kang dilla susun balik biar jadi padat header Board Mod Bac ni nanti.


Ini header board dilla........


Ini pulak header board Mod Bac

6 comments:

Mknace December 4, 2010 at 8:02 PM  

:):):)

Anonymous December 5, 2010 at 12:41 PM  

dilla,
akak admire tul ngan kerja2 snapshot dilla ni. u ur talented!

Ciklinn December 5, 2010 at 6:50 PM  

ciklinn sellau berkampung kat cari..... hehehehe

dilaOHdila December 5, 2010 at 7:48 PM  

silla joint cik lin. letak photo dobbot erk

Teuvo Vehkalahti December 6, 2010 at 12:39 AM  

Hienoja kesäisiä kuvi ja blogis on hieno värikäs. Näin blogien välityksellä on hieno tutustua toisten maiden kultuurin ja ihmisiin. Tule sinäkin katsomaan Teuvon kuvat blogi ja kerro myös kaikille sinun ystävillesi miksi kannattaa käydä katsomassa Teuvon kuvat blogi. Samalla saadaan teidän maanne lippu nousemaan korkeammalle minun blogissa. Jouluterveisin Teuvo Vehkalahti Finland.

dilaOHdila December 6, 2010 at 12:48 AM  

Dear TEUVO,

Olin niin imarreltu, että olet vierailulla tätä blogia. Terveisiä minulle. Voimme kunnioittaa eri maiden käyttöön kulttuuria ja kulttuurin maahamme. Kiitos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts