۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

MAHA PART III

5 dec MAHA akan berakhir. Pada mereka yang belum melawat expo ni masih ada dua hari lagi.

Ini bukan lah ayer syrup, dep. Ni macam jelly letak bunga dalam pasu boh benda alah ni. Apa ke nama erk.....

6 comments:

deaf-angel December 3, 2010 at 4:56 PM  

so colourful hehe

Dod, dorang jual air apa tu dod? air sirap ke

Ruziawati Bukhari December 4, 2010 at 12:20 AM  

maka kerugianla saya sebab x g tgk MAHA.. isk3...

t dh privatekan blog.. kalau sudi nak bc blog t, emelkan emel add ye? nanti t invite.. tq

ruziawatibukhari@yahoo.com

tq & take care.. gmbr2 superb mcm biasa

masiha December 4, 2010 at 12:47 AM  

inilah kalau dah minat...berpuluh-puluh keping gambar akak shoot....apa2 pun sy memang suka view blog akak...memang klas r...hehe

Mknace December 4, 2010 at 9:06 AM  

:):):)
best la.. cuma jauh la pulak nak gi

E-Marlin December 4, 2010 at 12:32 PM  

Hi dod hehehe..

sukala saya tgk gambar botol warna-warni tu... macam nak makan je.

saya x pnah jejak kaki ke MAHA ni, for sure ramai giler sesak kan...bilala berpeluang nak gi, kena tunggu oranga tak ramai, memang payahla hahaha

cikbedahlaser December 5, 2010 at 8:28 AM  

itu adalh asam keping... yeayy ade hadiah tak klu betol.. heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts