۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Tarikh 10

Hari ini adalah tarikh yang sangat menarik. Kalau semua warga Malaysia yang mengejar tarikh ini, sebagai blogger aku jugak nak buat entry pada tarikh ini juga. Tarikh yang sungguh istimewa. Sepuluh sepuluh sepuluh. Tahun depan sepuluh sepuluh sebelas. Ganjil diakhir sebutannya bukan.
Hari yang cuti ni banyak menghabiskan masa kat rumah. Hajat hati nak gi open house pun tak jadi. Cuba membelek belek dalam Photoscape ni apa yang boleh dibuat. Habis semua fungsi cuba dicari rahsia kegunaanya. Bila dah lama lama tu makin seronok pulak. Macam macam idea datang dan pergi. 
Lihatlah mata biru si comel ni. Sudah tentunya hasil kerja si audrey. 1st sekali tak sah kalau tak melawat umah audrey.  Banyak ideya Audrey yang boleh di dikongsi dalam dunia photographer ni. J.Otte adalah pilihan ku jugak. Dua idola ni tak kurang hebatnya. Masing masing ada identity tersendiri. So pada kengkawan ku semua boleh lah rajinrajin lihat website dua orang pujanggga ni untuk dapatkan ideya bagaimana nak menembak dengan cara yang terbaik.  Tools tu tak kira. Samada dlsr atau compaq tetap sama arahnya. Mudahmudahan dalam sekeping gambar itu mampu menceritakan segala-galanya......


10 comments:

4 Kay-E October 10, 2010 at 5:22 PM  

selamat hari 10-10-10 Dilla.

☆ lieya latif ☆ October 11, 2010 at 9:33 AM  

wah akak tahap sifu2 pun gi berguru lagi...patut laa gambar makin lame makin mantops...auwww!!~

Nono Fara October 11, 2010 at 10:29 AM  

:)

Saya juga peminat Photoscape. Mudah & cepat kan?

deaf-angel October 11, 2010 at 11:45 PM  

ni free ke bayar dod

FarEast October 12, 2010 at 2:44 AM  

hehe ... byk btol undangan kahwin saya terima ... alhamdulillah, settle satu job on that date ;) mcm mana dgn akak?

en_me October 12, 2010 at 10:48 AM  

mbakyu, me nunggu 11 11 11 tahun ngarep.. isooo

KSWSK October 12, 2010 at 3:53 PM  

mcm2 dah jd kan kak 101010 ni...yg tragis pun ada

dilaOHdila October 12, 2010 at 7:34 PM  

tq alls...

kak ita
tarikh ni akan di ingat sampai bila2 (huhu)

lieya, tq
tgok mood kalau nak main ngan pcape ni. adakala ideya tak dtg lansung

nono
Shuntek B& w POTRAIT TU NA

dep...
ni free aa dep. kalau bayar aku hantar resit kat hang, leh ka (hehe)

East
dah lama tak ada job ni. ada lobang ka east

Wa
tragedi Bas menggamit memory bila dah sampai taun depan

Ciklinn October 13, 2010 at 12:31 PM  

linn pun guna photoscape tapi masih tak teror lagi.. hii

eynda October 13, 2010 at 5:24 PM  

Eynda pun sekarang ketagih guna photoscape :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts