۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

QILAH A.K.A ACA

Balik dari opis agak lewat hari ni. Sampai rumah terdengar dengar suara yang sangat comel. Mak aih! Aca datang rupanya. Lama dah tak jumpa budak comey ni. Sekali paling suara lain pulak. Eh siapa pulak tu. La hai....Aqilah ke. Mata galak....hehehe. 

Masa yang singkat tak sempat maksu nak shoot aqilah & kakakkakak kat pool. Nanti datang lagi kay.........


3 comments:

deaf_angel October 9, 2010 at 12:18 AM  

dod yang gambo2 last 3 tu very 70s dod.. especially yang 2nd last tu walaupun kaler

Lady of Leisure October 10, 2010 at 1:49 PM  

wah nampak nostakgik gambo2 ni dod... yang gambo morning glory kat entry sblm ni pun aku suka

Uncle October 12, 2010 at 9:46 AM  

bila nak masukkan gambar hitam-putih pulak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts