۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BANGI GATEWAY

1st time nak criter pasal Bangi nii. Bukan apa dan bukan lupa asal usul tapi since dah duduk kat bangi dari tahun 90an lagi gaya rupa suasana Bangi dari dulu tak jauh beza. Masih ada warna warna hijau di sekeliling. Biar pun kilang kilang membangun tegak dan ada condong namun macam tu gak keadaanya Bandar Baru Bangi. Penduduknya memang penghuni melayu majoritinya.

Salah satu perubahan yang bakal tiba dengan adanya Bangi Gateway bertempat di seksyen 15 bangi. 3 BBB sebuah shopping complex yang bakal didirikan disini. Orang bangi dah tak yah gi jauh jauh untuk gi shopping nanti. Shopping dalam taman. Camana lah rupanya erk 3 BBB ni..........

dan ini lah Private Hospital Annur. Berdiri megah disini. Semuanya Under Bangi Gateway......


3 comments:

bacteria82 October 21, 2010 at 11:02 PM  

Eh, kat seksyen 15? Kat mane ek?

dilaOHdila October 22, 2010 at 5:19 AM  

MOD BAC...
dekat ngan Rumah mu tu. Dekat ngan stadium yang jogging tu:-)

☆ lieya latif ☆ October 22, 2010 at 8:55 AM  

mmg dah lain...dulu lain skrang lain....yg penting mcm2 ade kat bangi tu.....kiteorg kak dilla , ari tu nyaris2 nak beli umah kat bangi.....tapi umah yg kami suke dah full....kalo tak sah2 lieya dah jadi org bangi heeheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts