۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

KAK YONG GRADUATION CEREMONY

Selesai sudah majlis GC kak yong semalam. Walaupun tak dapat masuk dewan memadailah ada moment yang dapat disimpan sebagai kenangan. Cuaca yang berjerebu tidak membataskan outdoor shooting kali ni. Seronok tengok ibubapa yang sama sama meraikan GC anakanak serta sanak saudara. Majlis yang begitu lama membuatkan rasa jenuhnya menunggu. Semua dalam kelaparan maklum tak sempat nak breakfast pagi pada semua ibubapa yang hadir. Sekerat majlis berlansung kebanyakkan ibubapa lari ke Cafe, lapor jenuh gamaknya. Sian sungguh haih.........


5 comments:

KSWSK October 22, 2010 at 2:11 PM  

tahniah..moga akan terus berjaya dihari muka kelak...

Uncle October 22, 2010 at 3:21 PM  

aik....dah graduate?

dilaOHdila October 22, 2010 at 5:20 PM  

uncle...MRSM lagu tu lah. Form 5 dah grade

arsaili October 22, 2010 at 6:51 PM  

salam..tahniah......

4 Kay-E October 24, 2010 at 1:04 PM  

Tahniah K Yong...
Mesti semangat nak masuk U. Nnt dpt graduate betul2 :)

All the best to K Yong.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts