۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

COUNTING DAYS

Nampak Simpang Ampat tu mesti teringat tragedi yang meragut nyawa rakyat Malaysia pada minggu lepas. Bas melambung dan terbalek menimpa mangsa mangsa yang telah terkorban. Sungguh menyayat hati. Esok aku akan melalui jalan ini. Esok jugaklah merupakan hari GRADUATION DAY buat kak Yong a.k.a twins Kak Su Amalina di MRSM ALOR GAJAH Melaka. Cuti dah pun apply dan esok jugak lah MAksu akan turut bersama abah, mama, aiman & kak su. Insyallah panjang umur dapat lah kita semua meraikan hari esok bersama sama. Tq pada Mr Raw kerana sentiasa menolong Hakak untuk cover depan tu erk. Kalau tak merembes tangis anak buah aku sorang ni..

Graduation day ni tamatnya sudah form 5 dan last untuk menuju ke peperiksaan Mutakhir SPM. Tahun ni twins akan menghadapi dunia peperiksaan yang sama. Satu disana satu disini. Biarpun twins tidak dapat samasama pada kali ini biarpun segala usaha telah dibuat namun tetap jugak berpisah. Akhirnya terima lah kerana itu sudah tertulis dan ada hikmahnya. Maksu doakan yang terbaek moga mendapat resulf yang baik jugek, amin.

1st time masa dia orang mula mula berpisah. Dapat jumpa....gembira bukan kepalang.


7 comments:

☆ lieya latif ☆ October 20, 2010 at 3:06 PM  

wah nak konvo...mrsm lagi.....mmg budak bijak....heheeheheh.....

tak sabar lieya nak tgu gambar2 cun n superb dari kak dilla di hari konvo nanti....

dilaOHdila October 20, 2010 at 3:17 PM  

haha Lieya
tu aa maksu dia kena amik cuti esok ni. nasib lepas. lagi pun nak test shot Konvo ni. so far tak pernah buat pun lagik.....

deaf-angel October 20, 2010 at 5:53 PM  

dod
wah...tahniah kat anak buah ko..
last foto macam mainan mainan gitu.

PINATBATE October 20, 2010 at 7:27 PM  

Gud Luck twins..
Sek.kami pun nak berkonvo jugak kat Putrajaya hujung minggu ni..
letih makcik!

dilaOHdila October 20, 2010 at 7:51 PM  

tq kak pint
wah kat PICC ke kak pint. syok shot kat situh
apa lagi CANON.....jalan kan tugas anda;-)

dep
last foto try nak buat TS
tapi macam umah menan ja

Lady of Leisure October 20, 2010 at 7:54 PM  

tahniah to both yr niece... kat masjid tanah tu ada cendoi puluit sedap dila.. heheh

atty's October 21, 2010 at 10:57 AM  

tahniah untuk kakyong..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts