۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Tetamu Syawal

Hari ini saya didatangi oleh tetamu kecil yang sungguh sweet sekali. Pada adik Shaheem yang encem ni persis rupawan seperti anak arab ni memang cucu kacukkan sungguh ni. Nindanya dari Mesir yang bermata hijau you.....maka kieluarga Shaheem ini memang Arab ghituwan.

ADEEB zAKI. Tetamu Syawal kedua saya kali ni. Janji ngan ayah dan mama Adeep nak buat photoshoot Raya. Masa hari raya hari tuh mama adeep kata tak dan nak buat gambar raya. Tak apa acik dilla sedia mengabadikan kenangan buat keluarga ini.

Nufael, tersangat lah comel.


Selamat Hari Raya. Maaf zahir & batin....

12 comments:

4 Kay-E September 19, 2010 at 10:58 PM  

Comelnye tetamu kecil Dila ni. Memang encem :)

~~Ciklinn~~ September 20, 2010 at 9:37 AM  

mmg tomei2 bangettt tetamu kamu kak...

selamat hari raya...

☆ lieya latif ☆ September 20, 2010 at 9:42 AM  

tetamu kecik yg mesti dpt duit raye dari acik dilla kan heheheeheh...

mmg hensem kak...betul akak ckp...ade rupe2 arab sikit....besar ni sure kacak nie heheheeheh

Lady of Leisure September 20, 2010 at 10:59 AM  

hehe tetamu2 yg comel2...dila suka ambik gambar budak2 kan.. sweet sangat

-SharleenZawawi- September 20, 2010 at 1:48 PM  

tomei2nye tetamu acik dila... kalo camni nak dtg raye rumah acik dila la.. bleh acik dila amik gambo.. heheee...

KSWSK September 20, 2010 at 4:12 PM  

wah..ensem si jejaka kecil...

dilaOHdila September 20, 2010 at 7:29 PM  

salam kak ita,lieya & cik lin
ni lah tetamu comel dilla sempena syawal ni. asal ada budak wajib nak shoot sekeping dua. bila dah dihimpun banyak jugak rupanya...hehehe!

dilaOHdila September 20, 2010 at 7:29 PM  

lady, leen, wawa
budak2 lah paling sonok bila beraya
suka tengok baju2 budak2 ni
naik sheikh aku dibuatnya taw

Uncle September 20, 2010 at 10:07 PM  

sangat comel dan satu pose yang sangat confident dan very photogenic!

deaf_angel September 21, 2010 at 1:47 AM  

dod
ko ni raya2 ni snap sana sini, ko tak makan kueh raya ke dod?
rugi wey

dilaOHdila September 21, 2010 at 9:54 AM  

tq uncle...
nanti uncle mai boleh dilla buatkan satu family potrait utk uncle...

dep....
nampak gaya ghitew ler dep
tugas aku jadi bibik......

UIFPW08 September 23, 2010 at 7:27 PM  

Best shots.. compliments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts