۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ALL DE BEST a.k.a Farah

Dalam banyakbanyak photo yang maksu shoot untuk Aca inilah satusatunya moment yang paling sedeh kekdahnya dari raut Aca. Seakan tahu a.k.a Farah bakal meninggalkannya dalam tempoh yang agak lama juga. Mudahmudahan Aca tidak sedeh bila berpisah nanti......


Lagi berapa hari aka Farah nak fly ni. Ni last photo antara berempat yang sentiasa bersama tak kira di mana saja. Kali ni nana yang jauh di Sg besar.

Lovely makngah Farah aka aruah mama. Bila maksu tengok makngah teringat kat aruah mama farah. Kalau mama ada mestilah mama farah diantara orang yang paling gembira disaat ini kerana impian mama untuk melihat Farah untuk menjadi seseorang adalah menjadi impiannya. Dengan sebab itu jugak lah farah berusaha untuk memenuhi impian aruah mama termakbul,alhamdulillah. Farah anak yang baik.  Maksu terharu Farah. Kak pint, Farah akan fly dalam beberapa hari lagi untuk meneruskan perjuangan di Quenn Mary University Of London dalam Medic selama 5 tahun.


4 comments:

Lady of Leisure September 18, 2010 at 10:42 PM  

comelnyaaaaa... amboi hehe

PINATBATE September 18, 2010 at 10:59 PM  

good luck farah..nak pergi mana tu? Mesir..?

Uncle September 19, 2010 at 9:45 AM  

Tahniah dan selamat maju jaya......

dilaOHdila September 19, 2010 at 9:49 AM  

salam lady, kak pint, uncle
tadi dah masuk umah uncle tak dan nak tinggal komen sebab dapor nak goreng cengkodok berasap. berdesup larinya terus ke dapor. nanti dilla singgah erk uncle...

kak pint
farah dapat gi Queen marry. visa tu dah dapat tapi tengah tunggu ticketnya. dlm nweek ni mmg kena standby gamaknya. JPA & MARA dah hantar student fly since semalam rasanya....

Lady
tengok si Aca tu. muka sedeh lah pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts