۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Sabtu Day

Pagi Sabtu yang hening. Barangkali semua masih dalam zzzz lagi bagi menyambung rehat selepas bersahur pagi tadi. Bagi yang kerja Selamat menjalankan Tugas dan pada yang cuti mesti banyak xtvt yang nak dibuat pagi ni. dilla tengah menyiapkan barangbarang untuk projek kuih raya pagi ni. Buku resepi dah siap ada ni dok tengah belekbelek apa barang yang tak cukup lagi ni. Mudahmudahan menjadik sajek apa yang dibuat hari ini, insyaallah.
Semalam ada tetamu datang. Menu berbuka agak lebih sedikit. Ada yang beli dan selebihnya masak sendiri. Selalunya masak sendiri yang habis dulu. Tukang masak cheff Dapor yang memang rajin masak a.k.a ku.


Jeng jeng jeng! Hari ni nak buat kuih macam bawah ni......

4 comments:

☆ lieya latif ☆ August 21, 2010 at 10:42 AM  

wah ayam masak kicap tu kan kak dod....peberet sepanjang zaman tuh hheeheheheh...

wah semangat kak dod...dah start buat kuih raye dah hah.....lieya plan nak buat jugak.....tgk pada tahap kerajinan...tapi diam tak diam dah order dlm 8 jenis dah.....hahahaahahahaha...camno tu?...

deaf_angel August 21, 2010 at 1:27 PM  

dod

very nice all of them

Puan Gee August 21, 2010 at 5:39 PM  

kuih ketayap dan murtabak tu sungguh menikam jiwa...
dila dah start projek kuih raya yer... tahun ni dan mcm thn2 sudah jgk, gee mainkuih tunjuk2 ajer... tak dan nak menguli biskut....

Lady of Leisure August 22, 2010 at 2:00 AM  

pergh menu2 hebat2 belaka.. cayalah dila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts