۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

KETAKKETUK RAMADHAN

Sebelum ketakketuk Ramadhan bersama sheila Rusli  bermula petang tadi ketakketok bersamaUyit dah pun bermula dulu. Saje nak ketok Uyit utk 1st salary ni kena aaaa banjer maksu dia & kuncukuncu yang ada (hahaha). Pilihan yang terdekat mesti lah kat Austin. Lagi pun dekat ngan umah Ael. Tak cukup korum yang satu ni. Tak sah kalau tak ada dia. Ael pun call lah budak ni kan. Rupanya lambat jugak dia sampai. Part yang best kat AUSTIN ni ayor geleh besor. Puas minum. 

Ketak ketuk sama dia....tapi x jadi ketuk akhirnya. Kenapa? Tunggu .......

Budak apis.......

Dah kenyang semua maka yang diketuk pun harus bangun untuk settlekan bil semua. Tapi abang owner kata x payah ketok uyit (hehehe). Austin menaja makanan kami semalam. Ya rezeki kami & dilla and anak buah semua ucapkan terima kasih atas semuanya.

Nampak gaya uyit nak ketak ketuk syawal lah pulak (hehehe!)

8 comments:

☆ lieya latif ☆ August 11, 2010 at 8:21 AM  

adoi kak...saje la kak nak buat org meleleh.....pagi2 tgk pic menu2 western yg sodap2 nie.......huhuhu......bikin makruh puase jek nie....dah le lieya tak tahan godaan auuuuwwww!!! heheeheheheh.....

azueriena August 11, 2010 at 8:53 AM  

wahhhh besttnyer dod...murah rezeki owner yg manjer yerkk...best mkn kat situ..rega pun x mahal mana...

~~ciklinn~~ August 11, 2010 at 10:02 AM  

adoiii sodappnyerr kak....

kak 50mm kalu kamera linn takleh auto fokus ker ye? muahahhahah

hamba masih terukk pakai manual perlu bantuan auto fokus....hihihihi

dilaOHdila August 11, 2010 at 10:11 AM  

Yer tak yer cik lin...50mm tak leh auto focus lar
sng2 beli ajer lah 35mm tu. EH rasarasa 50mm ada yang autofocus. baru punya HARGA agak lebeh mahal dari yang biasa....

Lieya
ni kak dod update malam tadi (sebelum posa ma) hahahaha
Azue... hang dah pi sini ka. Ayor ayor ...

deaf_angel August 11, 2010 at 5:55 PM  

Dod

ko tengok la, aku nari tak marah2, tengok foto2 ko aku terus marah2, pasal aku JEALOUS!! ko ambik gambo lawa cam gini!!

Anyway dod, untuk ko dan semua model2 yang ko gunakan untuk blog ko
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN!!

Helmiyani August 11, 2010 at 6:33 PM  

lepas ni mmg kompom austin kena bayar komisyen kat ko dilla sebab lepas tgk entry ko ni, sumer pakat ni pi serbu beratur buka posa kat austin.. hehheeh

dilaOHdila August 11, 2010 at 7:00 PM  

salam dep.....
hahahha Jangan ler mare. Hang kan dah ada NIKON jugak kan. kita adik badik apa (huhuhuhu)

Nunu....
tq. semalam mmg kenyang sungguh. ingat nak ketuk anak buah aku. dia terselamat rupanya. x per NUNU syawal nanti mmg lah dia....kami kerjakkan. pepun makan semalam enjoyed nunu.....

Kancilbiru August 11, 2010 at 9:12 PM  

wahh rezeki hari pertama puasa ya...makan sedap pulak...alhamdulillah...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts