۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

AUSTIN

Kali ni dilla nak sharing info JJCM kat AUstin branch bandar baru bangi.

ADD: No55 Gf, Jln kajang Impian 2/1
Taman Kajang Impian, 43650
Bandar Baru Bangi
Selangor.
Inilah View di Austin dan ini lah rakan outing merangkap rakan JJCM dilla. Tq Uyie......akhirnya sampai jugak kita ke Austin. Dimana tempatnya hanya di seksyen 7 saja. Dari roundboard seksyen 4 tu belok kiri dan terus melewati 1 trafficlight dan terus lihatlah disebelah kiri ada satu deret kedai di situ. Red WOK di sebelah kanannya...berjiran mereka ni (hehehe)

Apa yang menarik di AUSTIN adalah Ayer dalam gelas besor. Best giller.....


3 comments:

MsCin August 6, 2010 at 4:24 PM  

sedapnya Dila....tambah sedap dgn gambo yg hang ambik tu...
eh hang suka buat JJCM..aku pun suka...sbb leh makan...haha

dilaOHdila August 6, 2010 at 4:51 PM  

MOD CIN...
sama lar kita no
JJCM kita versi bayaq sendiri na
kalau free lagi best no

deaf August 6, 2010 at 6:33 PM  

makan dod makan
lepaskan geram sebelum pose minggu depan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts