۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

1st RAMADHAN

Selalunya bila time ramadhan tiba paling excited nak gi PARAM. Entah agak berbeza dengan tahun ni. Toleh kiri kanan PARAM sentiasa mendapat perhatian dari peminatpeminatnya. Sudah tentulah beresakesak ketika ini. Memang iyyer pun. Bersusunsusun kereta sana sini. Tak per lah kali ini kita masak jer kat rumah. Next time boleh tinjau lagi untuk berita forum cari.com.my. Nampak gaya untuk hari ini tak leh nak bagi report untuk thread bangi di CARI ni. Tunggu lah masa terluang erk.

Menu yang simple untuk kali ni......

5 comments:

deaf_angel August 13, 2010 at 5:59 AM  

dod ni petik foto ni masa tunggu bang ke dah lepas bang?
kesian la sapa2 kat meja lambat makan pasal nak tunggu ko petik dulu

dilaOHdila August 13, 2010 at 6:38 AM  

hehhehe dep...
ko macam tau2 jek erk. mmg pun, macam QA nak test sensory food lak kan

Uncle August 14, 2010 at 3:56 PM  

memang karipap tu fav uncle....kena carilah mlm ni...

Nono Fara August 14, 2010 at 10:14 PM  

Kuih pelita (merujuk pada gambar yang paling akhir) tu pun Kak Dilla buat ke.. Wow! :P heee...

Anyway, close up makanan akak sgt superb cool la. Akak guna 50mm ye? :)

dilaOHdila August 15, 2010 at 10:57 AM  

nono....
akak guna 35MM. adakala guna Kitlens d40 ngan RAYNOX...

Uncle...
kat hotel lagi sedep kan:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts