۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ICEROOM

Bangi lagi. Teruja tengok color hijau ni. Kat bangi IceROOM dah ada satu. Dalam minggu ni mungkin akan beroperasi. Apa konsep iceroom ni dilla sempat singgah Nilai branch. 
  
Warna hijau & susun atur jugak banyak menggunakan warna yang sama. Food presentation juga menarik. Dari segi harga sama dengan tempat lain jugak. Speciality food yang berbagai. Bukan  kena telan ice saje tapi ada menu tambahan yang lain. 
 Teringat pintu Planet.....
Jadi food shooter ni adakala bikin ngelabah jugak. Ada setengah kedai TIDAK DIBENARKAN untuk berjimba dengan kamera. Takut kalau kita copyright produk mereka. Lepas dilla shoot menu ni tetiba dia terus alihkan ke tepi sinun. Mak aih.....mungkin dia nak bagi posisi menu tu lebeh kacak barangkali. Pe pun aku dah dapat, ha ha!
Ha ha gelak besar dia.....yeah maksu berjaya!

Terima kasih pada TUAN DIRECTOR kerana merialisasikan impian saya untuk ke sini....(smile)

8 comments:

☆ lieya latif ☆ July 5, 2010 at 9:51 AM  

ya Allah cantiknye kak dod..tgk dari luar mmg dah cantik, kene sentuhan akak terus lagi cantik...leiya mmg nak singgah sangat2 kat sini...sebab penah masuk jalan2 cari mkn...tgk si serina tu mkn mcm sedap noooo...terliur2 lieya tgk kak......lagi2 tgk abc/aiskrim die tu....kecur kak dod oi!

dilaOHdila July 5, 2010 at 9:55 AM  

Lieya...
tunggu kat Bangi punya. lagi besar dari Nilai kut. Ada open air lagi kat tingkat atas tu.....

PINATBATE July 5, 2010 at 9:57 AM  

WoW !

en_me July 5, 2010 at 10:29 AM  

piro bintang mbakyu? ehehe

cikbedahlaser July 5, 2010 at 12:27 PM  

sy tgu..sy tgu..
masa kat nilai aritu (yg hari flash patah tu)
ade lalu...tp x sgah...
penat badan x hilang lg.. x de mood nk singgah2...
sy tgu yg bangi plak...
dekat deret kedai baru siap tu kan

dilaOHdila July 5, 2010 at 12:35 PM  

yer kak bed...tunggu minggu ni. kita jadi food shooter kay(haha)

Lady of Leisure July 5, 2010 at 9:35 PM  

dila aku bukan geram kat makanan tu tapi geram ngan kebolehan ambik pic lawa2 nih... hehehehe.. keep it up beb..
:)

dilaOHdila July 5, 2010 at 10:55 PM  

lady babeh....!
nanti kita blajaq sama sama na
aku tunggu hang kat pintu dapuq......hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts