۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

AIRPORT

Mukadimah di pagi selasa. Dah lama tak jalan kat airport. Saje saje nak jalan ghitew mmglah tak ada melainkan nak menggunakan perkhidmatan disini. Baru terperasan kat KLIA airport ni dah kurang kerusikerusi yang biasanya ada disekitar kawasan ini. Boleh di kira berapa jemput jek. So sementara nak menunggu untuk berlepas ramai yang lepaklepak dekat port yang begitu selesa mcm kat atas nu.....
No 16. Janji ada no 6......
Bulan depan giliran Acap pulak balik sana. Tinggal berapa hari lagi menghitung hari sebelum sempat nak merasai bulan Ramadhan di Malaysia.
Dah nak sampai waktu. 3 minggu kat sana balik mesti bawak oleole erk. Jangan lupa lupa erk pak (smile)

Untuk kak su jugak jangan di lupa ya ngah.....

Mama jugak ngah......(Smile)

She is my sister. From the beginning until now my life is with her. Thank you for being my sister is very loyal and understanding of my life.
 

7 comments:

☆ lieya latif ☆ July 6, 2010 at 11:06 AM  

wah rajin kak dod jalan2 pi klia...lieya kalo pi klia sah2 suke pi tempat jual cekelat hak hak hak.... mcm2 ade...yg tak de jual kat kedai2 pun ade...tu yg syok tu......

Nono Fara July 6, 2010 at 9:53 PM  

Nak kemana? Nak buat umrah ke? :)

Anyway sharp la gambar Kak Dila. Lighting lawa sangat. Guna external flash ke?

Sangat suka gambar makanan tu hokkayh.

dilaOHdila July 7, 2010 at 8:52 PM  

salam Nono...
ni ada yang guna flash. tapi dalam KFC tu guna availablelight sajek......

deaf July 8, 2010 at 4:30 PM  

dod, very the pro la bila ko ambik gambo orang ngan makanan

Lady of Leisure July 10, 2010 at 12:27 AM  

klia kita lawa kan.. canggih lak tu.. tapi pic makanan hang ambik adalah terbaek...

Rashidah Ibrahim July 10, 2010 at 1:08 AM  

Salam dila, terima kasih kerana jengok blog akak, betulah tekaan dila lokasi gambar tu, pullman....skrg jenguk blog dilla, mak oi seganlah dengan fotographer.... cantik sungguh gambar-gambar kat blog dila ni, belajar foto kat mana??

dilaOHdila July 10, 2010 at 7:19 AM  

salam Lady,
KLIA memang best. Canggih.....
tapi tak ramai compare ngan LCCT. Tapi bila duk kat LCCT terasa ku bagaikan di INDONESIA lah pulak buk (hehehe)

Kak shidah
tq sudi dtg ke monggo mamper kak
jangan segan2 bak kata lagu ZALEHA HAMID erk kak shidah (hahaha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts