۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BOLA BOLA BOLA....

Bola bola. Satu dunia demam bola. Teringat cerita mat despatch semalam. Disebabkan bola terpaksa dia cover untuk 4 area pagi ni garagara kawan sekerja ponteng akibat terlambat tidor disebabkan world Cup. Bengang giller dia. Kalau ikutkan aku pun memang tengok bola sampai ke subuh tapi tang kerja kenalah Hinggat!. Marah betul dia (sabar lah dik). Begitu hebat fenomena bila tibanya world cup ni.....


Credit to apis....
Cupcake sempena bola (hahaha)

5 comments:

Nono Fara June 26, 2010 at 9:50 PM  

Comelicious! And it looks sgt yummylicious too! :) Edit guna Photoscape lagi ke kak? Tone lawa! And close up pun superb cool!

Uncle June 27, 2010 at 8:40 PM  

tak pernah tahu yang rumput cantik macam tu!

dilaOHdila June 28, 2010 at 9:07 AM  

tq nono. kak dilla just edit ngan pcape jer.
Uncle..
tu rumput tiruan lar(hahaha)
khas utk pemain bola sepak yg tak sakit bila jatuh

puspawangi June 29, 2010 at 11:36 AM  

Cupcakes nampak lagi sedap dalam gambar dilla...sokong mana? Germany?

☆ lieya latif ☆ June 30, 2010 at 9:27 AM  

wow! nampak mengancam.....akak punye air tangan, cupcake biase2 jadik mengancam gitu!

lieya tak minat bola kak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts