۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

VINTAGE

Sejak dapat pc baru ni aku dah jarang bawak lappy datang opis. Malas nak pikulpikul. Cuma bawak bendabenda yang penting jek. Ringan beban yang di tanggung. Terima kasih pada management yang menggantikan semua pc yang ada. Papan keyboard yang lembut sedap pulak nak menaipnya. Ada irama. 

Try nak buat vintage pada tone ni tapi macam tak berapa jadi je. Guna editing photoscape ni memang seronok. Leka kekadang dibuatnya tapi kerja still jalan erk....


Cam nilah gaya pc aku...serabut tak?


5 comments:

puspawangi June 24, 2010 at 1:24 PM  

Bestnye dpt pc baru, jelessssss.....

Nono Fara June 24, 2010 at 3:50 PM  

Edit guna photoscape mmg best. lebih mudah and lebih cepat. :)

suka betol main fake tilt shift ye? heheheh

Gieyana June 24, 2010 at 11:48 PM  

guna photoscape jer edit yer? photo cantik...owhhh dpt pc br yer..mesti best n rajin wat keja pasni...hehee

dilaOHdila June 25, 2010 at 3:52 PM  

salam puspa, Nono, Giena
Pcape ni friendlyuser
dk main ngan white balancejek ni
kalau pro photoshop lagi shuntek kut...:-)

CatlinaFly June 26, 2010 at 10:20 PM  

nice one dila ;)...tgk cup cake bola kat entry atas pun buat sy lapo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts