۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

MOHDCHANABDULLAH(MCA)

Bukan nak tukar parti bila baca tajuk entry kali ni. Tetap nak jadi parti tupperware yang tak bikin huruhara. Tapi MCA dalam entry kali ini agak special sedikit. Buat pertama kalinya MCA sudah membuka cawangan di Bangi selain di Kelana Jaya. Di Bangi ni belum ada chinese restaurant yang HALAL yang membolehkan kita masyarakat muslim untuk merasai menu dari masakan kaum cina ni. Dah 2 kali makan kat sini. Jam 11 pagi MCA sudah di buka hingga 10 malam. Dari pagi tengahari petang dan malam memang penuh sentiasa. Kuantiti yang begitu banyak pada setiap menu. Mungkin ianya menjadi salah satu sebab kenapa MCA sering dikunjungi oleh peminatnya. Boleh tak aku kata ghitu? Tak percaya datang lah kesini dan try pada setiap menu yang ada.

 Dimana lokasi MCA. Ini adalah bangunan deretan kedai UNDER KLIA HOLDING. Nak senang lalu depan Masjid Hasanah trafic light belok kanan terus & belok kiri (JM BARIANI) dan terus. Nanti akan nampak VANTAGE tu.

Mukadimah. DIM SUM.....credit untuk pemegang Chopstik ni!

Menu ke 2 yang harus di cuba. Umppppp!! 

** Lens 35mm with D300

10 comments:

Nono Fara June 30, 2010 at 9:48 PM  

Ya Allah bestnya food porn nieeee! Dimsum tu sgt menggoda!

dilaOHdila June 30, 2010 at 9:53 PM  

NONO tq
mai lah bangi Nono

PINATBATE July 1, 2010 at 11:05 AM  

Nanti kakpinat nak pergi lah..
Bangdin payah sikit panganan cino iki..jaluk'anney tempe karo jangan bening ranti waey..;D

☆ lieya latif ☆ July 1, 2010 at 11:26 AM  

fuyoooooooooooooooo kak dod oi!! meleleh lieya tgk kak oi....mmg tingin nak mkn dimsum nie...feeling2 mkn sepit2 konon hak hak hak

dilaOHdila July 1, 2010 at 11:38 AM  

kakpint...
wajar lungo nang keney kak ping
arep mangan bebek enak mbangget!

Lieya
turun aa bangi sini

Nono Fara July 1, 2010 at 1:02 PM  

Tunggu saya balik KL ye Kak Dila :)

puspawangi July 1, 2010 at 1:40 PM  

Subhanallah, food tu bertambah seksi bila kena sentuhan lensa Dilla, kak puspa envy sekali...InsyaAllah, kak puspa akan try MCA ni...hancuss diet hamba...huhuhuh...

dilaOHdila July 1, 2010 at 2:28 PM  

Nono, Pus...
wajib datang erk (hahaha)

Lady of Leisure July 1, 2010 at 9:34 PM  

isk seumur hidup aku tak penah lagi makan dim sum teringin sangat.. nak kene try gak ni...

deaf_angel July 2, 2010 at 6:25 PM  

dod the dim sum and wanton mee looks extra nice

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts