۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Apaapa ajer

Dah dua hari tak update blog. As usual idea tak ada. Benda yang nak dicerita pun suamsuam aje. Tapi sayang pulak bila tengok ruang kosong. Jadi apa yang ada kasi taruk lah sini. View dari monument Putrajaya. Malam tadi try edit guna lightroom 2. Beta punya hari tuh dah tamat riwayat. Terpaksalah beli pirate punya. Seronok main ngan lightroom ni. Main tone color & guna preset.  Boleh ngalid dibuatnya.


 Cili ni menggambarkan kepada simpulan bahasa. 'SAPA makan cili dia lah terasa pedasnya'. Ini tak ada mengena ngan sesiapa pun.  Saja nak letak cili ni sebagai simbol masyarakat jawa yang memang suka makan pedaspedas. Sambal taun merupakan satu masakkan yang paling Fofular. Siapa yang dah makan mesti dah rasa kesedapannya dimana.

Tiba-tiba keluar satay pulak. Yer lah kan tajuk pun apaapa ajer so semua cerita boleh masuk. Nak cerita pasal satay UK ni. Namanya satay UK. Tak yah gi jauhjauh sampai Heathrow Airport nak sampai LONDON. Moh ler kita singgah kat Sup Urat Keting dah boleh jumpa satay UK. 


& Last inilah rupa sup Urat Keting.

2 comments:

deaf_angel June 11, 2010 at 3:15 PM  

rajin ko pakai software2 gini eh dod

aku lak banyak gambo nak tampal tapi takde time nak tampal

eh dod aku gi nite safari tu hari, nak kat setengah jam aku mendangok sorang2 dalam gelap tu tunggu si harimau leopard tu gi depan aku..

susah giler ko nak snap dalam gelap, tak bleh pakai flash, tangan aku lak gigil

dilaOHdila June 12, 2010 at 8:46 AM  

salam dep...
adakala ikut mood gak dep
bila ada idea tu yang main tibai jek
try & error.

** DEP
kalau malam kena pakai flash jugak
hdanya tmpt tu gelap
kalau pkai a/light mcm tak cukup jek
tapi takut gak kalau harimau terkam (hehehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts