۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

MEDICAL CHECK UP

Pagi ni kena buat medical check up. Paling gerun tang ambik darah. tenguk darah boleh pengsan. Itu aku lah. Nak ambik darah ada banyak masaalah. Masaalah aku susah nak cari urat, grrrrr! Dah rasa betapa sakitnya bila nurse dengan matamata mencari mencuri urat yang hendak di selitkan dengan mata tajam tu. Adui...kan betul! Pagi ni urat tak jumpa. Puas ku genggam jari jemariKu namun urat tak nak gak timbul. Aduiiiiii...akhirnya setelah dua lengan tak nampak urat maka doktor kata ambik dekat tangan. Sabor jerlah.....

 Macam PENAMAAN CALON lak suasana ni kan

4 comments:

Lady of Leisure April 29, 2010 at 4:11 PM  

isk kalau bab amik darah i lady mmg elegik sangat heheheh

dilaOHdila April 29, 2010 at 8:09 PM  

tu aa lady..
aku kalau amik darah ni rela lari kalau boleh. sebab taw dah mesti problem cam ni. ni buat kat Opis so tak leh nak lari lagi (haha)

☆ lieya latif ☆ April 30, 2010 at 10:08 AM  

betul tu kak dod...kalo dpt nurse yg tak berape cekap...sakit dibuatnyer....2-3 kali cucuk baru j umpe urat darah....huhuhu

deaf_angel April 30, 2010 at 11:42 AM  

aku pernah dod

berapa kali dah nurse cucuk jarum kat tangan kiri tapi tak boleh dapat veins.. dia ingat aku tak rasa sakit ke asyik cucuk, cabut , cucuk sini, cabut, cucuk sana, cabut

ntahhapahapantah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts