۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

MARITIME

Dah lama aku tak gi PUTRAJAYA. 2 hari lepas Uyie called nak ajak makan kat pusat MARITIME ni. Best ke sedap ke. Uyie kata VIEW kat sini memang shuntek. Wah teruja pulak aku. Petang tadi lepas opis hour terus gerak ke sini. Di temani oleh Alan, Jemma, Kyra & Faez. Uyie selaku tour guide membawa kami semua meninjau tempat ni. Wow memang best. Pool ni baru lagi. Nanti next time nak gi lagi.

Ini baru INTRO ni. Ada lagi taw jangan sampai Ngences (huhuhu)



3 comments:

Portdy May 1, 2010 at 8:03 AM  

happy labour day dill!

dilaOHdila May 1, 2010 at 8:06 AM  

POT..
happy labour day...kat rumah pun banyak kerja ni. camana nak cuti (hehehe)

Lady of Leisure May 2, 2010 at 7:09 PM  

uish cili padi potong tu nampka sedap sungguh... pekena lak ngan bihun tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts