۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Perjalanan Ku

Hari ini perjalanan ku cukup panjang. Dari satu destinasi ke satu destinasi. Ada yang tanpa di rancang dari plan awal pun akhirnya jadi jugak. Alhamdulillah. Sampai rumah hujan pun turun dengan selebatlebatnya.

Ada iras Puteri UMNO tak budak ni? He he he. Saje ngetest ngan D300. 


Balik dari Saiful wedding terus ajak Alan singgah kat Empire Mall. Cun gak view kat sini. 

Masa ni Alan teringat nak gi Butterfly Garden. Tengok jam baru pukul 3.30 petang. Sempat lagi kut. Jom lah

11 comments:

Idida Aziz May 1, 2010 at 10:54 PM  

waaa bunyi mcm sudah mengupgradekan gajet kah??? best kan

watie May 1, 2010 at 11:34 PM  

waaaa... udah ada gadjet baru ye kak.. wallaaaaa... sure lagi gempak nii... :)

Mawar May 2, 2010 at 1:16 AM  

wah ...jauh berjalan luas pandangan apa yang penting............berhati2 dijalan raya.....

PINATBATE May 2, 2010 at 9:55 AM  

makin gempak lah Dila sekarang..

dana cute May 3, 2010 at 7:48 AM  

senapang baru ek k dod... cun2

deaf May 3, 2010 at 1:08 PM  

macam national geographic la dod

Helmiyani May 3, 2010 at 8:00 PM  

dilla, hang pakai lense pe ni? nampak mantap aaa... ko dah amik gambar2 model ke plak skang? cayalah.. maju lagi setapak kawan aku ni... gambar pun nampak terang + kaler mmg full of saturation beb! suka sangat sb gambar nampak ceria :)
sori skang aku jarang masuk blog ko sb aku kena jaga hoki la tahun ni.. tiap2 ari balik lambat..huhuhu.. nanti lepas abis games aku aktif balik,ok!

dilaOHdila May 3, 2010 at 9:24 PM  

salam NUNU
wah best leh buat shoot hockey ni....
bawak lah Tripod mesti marbelles gempak..
yang ni aku guna 35mm. Aku tak guna raynox pun. sebab objek kena dekat2 tapi nak try jugak lah nanti.
tq nunu. ni pun aku baru blajaq2. model2 tu opismate aku jar. saje nak buat praktical utk outing punya class cam ni hah

dilaOHdila May 3, 2010 at 9:59 PM  

salam ummi feesa
gajet lama dah ni....

dilaOHdila May 3, 2010 at 10:00 PM  

watie punya tu pun leh buat. kat taman rama2 tu semua dekat...cari objek yg x lari (hehe)

ciKgu ROs...dolan iki koyo adhoh wayye pada hal ceppak mbangget sih;-0

dilaOHdila May 3, 2010 at 10:02 PM  

kak pint
gempak kejap jek nanti lama2 wes kessel....

dep...
teringin sgt benornya nak shoot rerama ni.kat bangi susah nak cari ....

dana..
tq. mana gambor wedding gannu lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts